Vicdani Vekilimizsiniz!

Güzeloğlu, 45 mahalle muhtarına seslenerek, "Mahallerinizdeki yoksul vatandaşlarımızla ilgili meselelerde de hem hukuki hem de vicdani vekilimizsiniz" dedi.

Haberler 15.11.2017 - 09:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Valisi Hasan Basri Güzelolu, Diyarbakr gelien Türkiyenin bölge merkezi kimliinden uluslararas bir ticaret, üretim ve eitim kentine tama iddiamz var. dedi.

Merkez Yeniehir Belediyesi Salonunda muhtarlar ile düzenlenen toplantda konuan Güzelolu, temel amaçlarnn insana hizmet etmek, beklentilerini karlamak ve kamu hizmet kalitesini en yüksee ulatrmak olduunu belirtti.

DEVLETN BÜTÜN KURUMLARI

Devletin bütün kurumlarnn millete hizmet etmek için var olduunu anlatan Vali Güzelolu, Diyarbakrn her bir köesindeki vatandamzn meselesini çözüm için varz. Türkiyenin büyük geliiminde daha iyiye ve her gün daha güzele akan çizgisinde Diyarbakrn da çok büyük bir önemi var. Diyarbakr büyük bir medeniyetin, kültürün ve birikimin kentidir. nsanlk tarihinin balangcndan bu güne bütün medeniyetlerin, zenginliklerin ve üretilmi bütün deerlerin merkezi bir kentidir. Sokanda, tanda, topranda ve en önemlisi insannda bu zenginlii gördüümüz, görebildiimiz bir büyük zenginliin addr. ifadesini kulland.

Vatandalara hizmet için çaba gösterdiklerini vurgulayan Güzelolu, Belediyelerimizde bir büyük dönüüm ve deiim var. Özünde insan merkezine alan insana bal bütün bir yatrm ve hizmet anlayn ve bakn gelitiren bir yönetim anlaymz var. diye konutu.

Bakanlarn müjde ve yatrm paketleriyle Diyarbakra gelmeye devam ettiklerini anmsatan Güzelolu, Diyarbakr bölge merkezi kimliinden uluslararas bir ticaret, üretim ve eitim kentine tama iddiamz var. Bugün hem yatrm iklimine hem de yaplabilirlik adna çok önemli frsatlarmz var. ifadelerini kulland.

çARESZ VE KMSESZ GÖRMESN

Muhtarlara hizmet konusunda tavsiyelerde bulunan Güzelolu, konumasn öyle sürdürdü:

Muhtarlar bizim gözümüz, kulamz, elimiz, ayamz, temsilcimiz ve oradaki en yetkili organmzdr. Özellikle mahallemizdeki yoksul vatandalarmzla ilgili meselelerde de hiçbir vatandamz kendisi çaresiz ve kimsesiz görmesin. Devletimiz, kaynaklarmz, kadrolarmz ve kurumlarmz bunun için var. Toplantya, Yeniehir Belediye Bakan Vekili Serdar Kartal da katld.

Ana Sayfaya Git