Vicdansızlar!

Hırsızlar hac ve düğün için biriktirilen 100 bin lirayı çaldı

Haberler 23.07.2018 - 11:01 Son Güncelleme : 23.07.2018 - 11:13

Bingölde yaayan bir vatandan, hac ve kardeinin düünü için biriktirdii 100 bin lira kimlii belirsiz kii ya da kiilerce çalnd.

Olay, merkeze bal Kale önü Mahallesi Eski Yekmal Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre kimlii belirsiz kii ya da kiiler, Eref Bazmana (47) ait eve girerek içerisinde 100 bin lira olan çelik kasay çald. Eve geldikten sonra pencerenin açk olduunu ve çelik kasann çalnd fark eden Bazman, durumu polise bildirdi. Polis hrszlk üphelilerinin yakalanmas için çalma balatt. Bazmann hac için vize çkartt ve gitmek için hazrlk yapt örenildi.

Direk kasaya yönelmiler

Ylladr hacca gitmek için birikim yaptn belirten Eref Bazman, Kasada yaklak 100 bin lira vard. Hrszlar hiçbir eye dokunmadan direk kasaya yönelmiler. Evde deildik. Bir görgü tan, evin yanna bir aracn yanatn, araçta 4 kiinin olduunu, bunlardan birinin eve yaklatn gördüünü söyledi. Zaten çelik kasa çok ar, bunu bir veya iki kii yapamaz. Pencereden kasay indirirken PVCyi krmlar, yere düürmüler. Toplanlan para sadece hac paras deildi, evin 4 erkeinden biri bekard, onu evlendirmek için biriktirdiimiz parada onun içindeydi diye konutu.

Ana Sayfaya Git