(Video) GÜRE, son yolculuğuna uğurlandı

Kastamonu'da geçirdiği kalp krizi sonucu hastaneye kaldırılan ve burada hayatını kaybeden Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSK) Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Kamil Erkut Güre (55), İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı.

Haberler 12.04.2022 - 18:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kastamonuda geçirdii kalp krizi sonucu hastaneye kaldrlan ve burada hayatn kaybeden Hakimler ve Savclar Yüksek Kurulu (HSK) Yargtay Cumhuriyet Savcs Kamil Erkut Güre (55), zmirde son yolculuuna uurland.

HSK Yargtay Cumhuriyet Savcs ve zmir eski Cumhuriyet Basavcs Kamil Erkut Güre, ziyaret için geldii Kastamonuda aniden fenalat. Kastamonu Eitim ve Aratrma Hastanesinde tedavi altna alnan Yargtay Savcs Güre, tedavi gördüü srada yaam mücadelesini kaybetti. Gürenin, kalp krizi neticesinde hayatn kaybettii örenildi. Cenazesi zmire getirilen Güre için Karyaka Hac Mustafa Beikçiolu Camiinde öle namazn müteakip cenaze töreni düzenlendi.

Törene Gürenin ei Birsel Balta Güre, olu Oulcan Enes Güre, sivil toplum kurulular ve oda bakanlar, ve yarg camiasndan çok sayda kii katld. Evli ve bir çocuk babas Gürenin cenazesi, Doançay Mezarlnda topraa verildi.

Failed to load the video

Ana Sayfaya Git