Virüs paniği

İran'dan gelen Kızıltepeli şoförün, 'koronavirüs' şüphesiyle gözlem altındığı iddia edildi. İl Sağlık Müdürlüğü ise iddiaları yalanladı.

Haberler 25.02.2020 - 11:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mardinin Kzltepe ilçesinde, randan gelen ve yüksek ate ikayetiyle hastaneye giden oför, koronavirüs üphesiyle gözlem altna aln DHA tarafndan servis edilirken, Mardin l Salk Müdürlüü ise iddialar yalanlad.

DHAnn servis ettii habere göre, TIR oförlüü yapan ve ismi açklanmayan kii, yüksek ate ikayetiyle dün sabah Kzltepe Devlet Hastanesine bavurdu. Acil serviste tedaviye alnan oför, randan geldiini söylemesi üzerine, bu ülkede yaylan koronavirüs nedeniyle prosedür gerei gözlem altna alnd. Tetkikleri yaplan oför için 14 günlük gözlem süresi balad. oförden alnan numuneler ise incelenmek üzere Ankaraya gönderildi. Bu arada, hastanede çalanlar ve hastaneye gelenlerin maske taktklar görüldü.

SALIK MÜDÜRLÜÜ

Öte yandan, Mardin l Salk Müdürlüü tarafndan sosyal medya hesabndan yaplan açklamada, baz sosyal medya hesaplarnda Kzltepede Korona virüsü vakas olduu ve acil servisin kapatld iddialarnn gerçei yanstmad belirtildi. Açklamada, limizde korona virüs tanl hasta olmayp tüm hastanelerimiz kesintisiz hizmet vermektedir denildi.

Ana Sayfaya Git