Yakılan evrak yok!

DİYARBAKIR'ın Lice Kaymakamlığı'nca belediyeye ait evrakın yakıldığına ilişkin sosyal medyadaki iddiaların doğru olmadığı belirtilerek, "Lice Belediyesi'ne ait bütün dokümanlar hassasiyetle korunup, hem fiziki olarak hem de dijital olarak saklanmaktadır" denildi.

Haberler 08.04.2019 - 09:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Lice Belediyesine ait evrakn yeni yönetim teslim almadan önce yakldna ilikin sosyal medyadaki iddialar üzerine kaymakamlk tarafndan yazl açklama yapld. ddialarn aslsz olduu belirtilen açklamada, unlar kaydedildi:

EVRAKLARIN YAKILDII DDASI

Sosyal medya mecralarnda Lice Belediyesine ait evraklarn yeni yönetimin görevi teslim almadan önce yakld iddialarna yönelik kamuoyunu doru bilgilendirmek amacyla aadaki açklamann yaplmasna ihtiyaç duyulmutur. Lice Belediyesine ait bütün dokümanlar hassasiyetle korunup hem fiziki olarak hem de dijital olarak saklanmaktadr. Bahsedildii gibi Lice Belediyesinde herhangi bir evrak yok etme durumu kesinlikle söz konusu deildir. Bu ve benzeri aslsz ve mesnetsiz iddialar için ahs ve kurum olarak yasal haklarmz sakl tutulmaktadr. Daha görevi devralmadan karalama kampanyalarna balayan malum zihniyetin amacnn Liceli vatandalarmza hizmet olmad apaçk ortadadr. Lice Belediyesinde 2 yl boyunca yasalarla tanmlanm görevlerimizi adalet, tarafszlk, insan haklarna dayal, hakkaniyeti üstün tutan, hesap verebilir, effaf bir yönetim anlay içinde yerine getirerek Liceli vatandalarmza hizmet ettik ve hizmet etmeye de devam edeceiz.

Ana Sayfaya Git