Yaklaşık 700 PKK ve KCK'lının şehir bağlantıları gözaltına alındı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terörle mücadelenin kararlılıkla sürdüğünü belirterek, "Şu anda 30'un üzerinde operasyon var. Son 2 günde yaklaşık 700 PKK ve KCK'lının şehir bağlantıları tespit edildi ve hepsi gözaltına alındı. Devlet, milletin ortaya koyduğu iradeyle çalışmaya aynı kararlılıkla devam etmektedir" dedi.

Haberler 19.03.2017 - 12:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sabah saatlerinde özel uçakla Trabzona giden çileri Bakan Süleyman Soylu, parti otobüsüne binerek Rizeye hareket etti. Rize kent giriinde oluturulan kontrol noktasnda görev yapan polislerle selamlaan Bakan Soylu, yetkililerden bilgi ald, narkotik köpei Hektoru sevdi, ardndan da polislerle birlikte an fotoraf çektirerek baar dileklerini iletti.

Bakan Süleyman Soylu Rizede muhtarlar, kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluu temsilcileriyle kahvaltda bir araya geldi. Anayasa deiikli, Cumhurbakan hükümet sistemi ve referandum sürecine ilikin deerlendirmelerde bulunan Bakan Soylu, yeni sistemle Türkiyenin daha da güçleneceini söyledi.

KILIçDAROLUYLA SANA KASET KUMPASINI KM KURDU GÖSTERELM

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykaln, Beer aar. Böyle bir yetkiyi peygambere versen peygamberi bozarsn sözlerine tepki gösteren Bakan Soylu, Ayn aknlklar devam ediyor. Ayn öfkeleri, kinleri devam ediyor. Ne kadar gizlemeye çalrlarsa çalsnlar ayn garezleri devam ediyor. Deniz Baykal gördünüz. Deniz Baykal, sana söylüyorum; ben çileri Bakanym. Sen referandumla uraacana sana tuzak kuranlara ait bir, iki cümle söyle de milletin gönlü rahatlasn yahu. Kendisini savunamayan bir adamdan memlekete ne fayda gelir? Haydi söyle. Ben söyleyeyim. çileri Bakan olarak söylüyorum. Yürein yetiyorsa çileri Bakanlna gel, Kemal Klçdaroluyla sana kaset kumpasn kim kurdu gösterelim. Onlarn elinin altnda oyuncak olmayn ve bu millete ayp etmeyin. ftira atmayn. Senin akln bu saate kadar bu ilere ermemise, peygamber efendimizi alet edecek, bu ilerle ilgili de konuacak hale dümemeni isteriz. Ayptr. Kutsallar üzerinde deerlendirmelere gitmemeni isteriz. Bu yanltr dedi.

YAKLAIK 700 PKK VE KCKLININ EHR BALANTILARI GÖZALTINA ALINDI

Terörle mücadelenin kararllkla sürdürüldüünü belirten Bakan Soylu öyle devam etti:

Terörle mücadelemiz top yekn devem etmektedir. Bunu salayan ve gerçekletiren irade dim dik ayaktadr. Evlatlarmz orada. Licede 7 binin üzerinde evladmz terörle mücadeleyi krsal alanda sürdürüyor. u anda 30un üzerinde operasyon var. Arkadalarmz birazdan açklayacak. Yaklak 700 PKK ve KCKl teröristin ehir balantlar tespit edildi ve hepsi gözaltna alnd. Devlet, milletin ortaya koyduu iradeyle çalmaya ayn kararllkla devam etmektedir. Terörle mücadelemiz sürecek. Ama terörizmle de mücadelemiz devam edecek. Sadece teröristle mücadele etmiyoruz. Sosyal planda, ekonomik ve kültürel planda bütün admlarmz atyoruz.

Rizenin Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann memleketi olduunu hatrlatan Bakan Soylu, rekor evet oyu beklediini ifade ederek konumasn noktalad.

Ana Sayfaya Git