Yapıcıoğlu: Allah'ın izniyle çok güzel bir noktadayız

Seçim çalışmalarına ilişkin değerlendirmeden bulunan Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Adayı Yapıcıoğlu, kara propagandaların etkisini büyük oranda kırdıklarına dikkat çekerek "Allah'ın izniyle güzel bir noktadayız." dedi.

Haberler 21.06.2018 - 10:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Bamsz Milletvekili Aday Zekeriya Yapcolu, kara propaganda ile kafalar kartrlan insanlarn kaplarna gittiklerini ve bu propagandalar önemli ölçüde krdklarn söyledi.

Seçmenlerine de tavsiyelerde bulunan Yapcolu, Bu son günlerde çabalarmz artralm. dedi.

Bu i tamam deyip gevemeyin!

Erganide düzenlenen halkla buluma programnda vatandalara hitap eden Yapcolu, önemli deerlendirmelerde bulundu.

Yaklak 3 aydr seçim çalmalarn en youn bir ekilde devam ettirdiklerini belirten Yapcolu, seçmenlerine çarda bulunarak, gevemeden daha gayretli bir ekilde çalmaya gayret edelim mesaj verdi.

Yapcolu, Bu önümüzdeki 24 Haziran Pazar günü meyvelerini, semereyi toplama günüdür. O semerenin kaybolmamas adna kadn, erkek, genç ve saç sakal aarm aabeylerimden istirhamm var. Bu havaya bakp bu i tamam deyip gevemeyin. Allahn izniyle çok güzel bir noktadayz. Önceki seçimlere göre farkl bir hava var. Nedir o farkllk. Mütemadiyen hakkmzda kara propaganda ile kafalar kartrlan insanlarn kaplarna gittik, seçim yokken de gittik. Dedik bizi bizden tanyn. O kara propagandalarn etkisini büyük oranda krdk. Bizi bizden tanyanlar bizim hakkmzdaki olumsuz düüncelerden syrldlar. bitti mi? Henüz bu yöndeki kara propagandalarn etkisi tam geçmemi. Hatta bu günlerde bile kara propaganda devam ediyor. ifadelerini kulland.

Keke dememek için son 4 gün çok çalalm!

Öyleyse biz seçimden sonra da oturmayacaz. Belki o zaman yükümüz arlam ekilde elimizi, kolumuzu, gövdemizi tan altna koyacaz. Millete hizmet yolunda daha ar sorumluluklar yükleneceiz. diyen Yapcolu, sözlerine öyle devam etti:

O sorumluluklar yüklenebilmemiz için, halkn vekletini alabilmemiz için bu yetkiyi sizlerden almamz gerekiyor. Bu son 4 gün hesabmz iyi yapalm ve lütfen hafzalarmz tazeleyelim. Telefon rehberlerimize iyi bakalm. Aramadmz akrabamz, dostumuz kalm m? kna etmemiz gereken komumuz arkadamz var m? Farz edelim ki Pazar akam sandklar açld ve tek oyla kaybettik. Keke dememek için bu son dört gün çaln. Pazar günü bir milletvekili için almamz gereken oyun 40 bin fazlasn almamz garanti olsa dahi o oylar nasl daha fazla artracaz diye çalmalyz. Neticede meclise gitmek için gerekli en az oyu almak ile çok yüksek oy almak ayn deildir. Eer orada söylediklerimizin, sözümüzün daha dinlenilir olmasn istiyorsak bu son günlerde çabamz artralm. Düünün! elinizde ip var ve kuyudan su çekiyorsunuz. Ya da kuyudan çekeceiniz bir Yusuf var. Kuyunun azna kadar gelmi. Elinizi gevetirseniz kuyuya gerisin geri düer. Elleriniz gevemesin, gevemeyelim.

Bu milletin srtndan siyasi ikbal devirenler bohçalarn toplamaya balayacaklar

Seçmenlerinden hzlarn artrmalarn ve niyetlerini halis tutmalarn isteyen Yapcolu, Doru bir niyetle güzel iler yapmak için yola çktmz zaman attmz ilk admda kazanrz. Fakat milletin, memleketin durumu ortada. nallah düzlüe çkmak ve memleketi düzlüe çkarmak için çalacaz. O gücü sizinle toplayacaz. O güç milletimizin desteidir. O güç arttkça sesimiz daha çok çkacak. Sesimiz çktkça da insanlar bizi bizden duyacak ve bizden kopmayacak. çünkü onlarn vekili sfatyla gittikten sonra bir daha onlara selam vermeyen tipler olmadmz göstereceiz. Onlarn sorunlaryla ilgilendiimizi, onlarn dertlerini çözmek için çrpndmz gördükçe bizim etrafmzdaki halkalarn says artacaktr ve bu milletin srtndan, kanndan kendilerine siyasi ikbal devirenler bohçalarn toplamaya balayacaklar. Burada kalc olduumuzu, asrlk bir çnar gibi büyümekte olduumuzu gösterecek miyiz? Adaleti tesis edecek miyiz? Rabbim bahtmz, yolumuzu açk etsin. Rabbim bu ar yükün altndan kalkabilmemiz için imknlarmz ve gücümüzü artrsn, imknlarmz bu aziz milletin menfaatine harcamay nasip etsin. dedi.

22 Hazirandaki mitingimize sizleri davet ediyorum

22 Haziran Pazar günü Diyarbakrda yaplacak olan mitinge de davet eden Yapcolu, daha sonra oy pusulas üzerinde pusula üzerindeki yeri hakknda halk bilgilendirdi.

Ana Sayfaya Git