Yapıcıoğlu: Bizi kışkırtıyorlar

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, "Aramızdaki çekişmeleri kullananlar bizleri birbirimizin aleyhine kışkırtıp eskiden kendi askerlerini gönderip işgal ettikleri ülkelerimizi şimdi bizden birilerinin eliyle karıştırıyorlar, bizim kanımızı bizim çocuklarımızla döktürüyorlar." dedi.

Haberler 04.06.2017 - 11:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yapcolu, partisince merkez Yüreir ilçesindeki bir restoranda vatandalar ve partililer için düzenlenen iftar programnda, ramazan ayna ulamann sevincini yaadklarn söyledi.

Dünyann pek çok köesinde slam beldelerinin ac içinde olduunu belirten Yapcolu, Rabbim bütün ehitlerimize rahmetiyle muamele etsin. Mavi Marmara saldrsnn yl dönümünde Kudüs ve Filistin topraklar kuatma altnda. Dünyann pek çok köesinde islam beldeleri benzer aclar yaamakta. Kudüs, siyonistlerin igali altndayken pek çok beldede Müslümanlar birbirlerine silah dorultmakta. ifadelerini kulland.

Yapcolu, gücün Batnn dayatt gibi silahtan deil de birlik ve beraberlikten alnmas gerektiini vurgulayarak, öyle konutu:

HELKOPTERLERN DÜMES

Aramzdaki çekimeleri kullananlar bizleri birbirimizin aleyhine kkrtp eskiden kendi askerlerini gönderip igal ettikleri ülkelerimizi imdi bizden birilerinin eliyle kartryorlar, bizim kanmz bizim çocuklarmzla döktürüyorlar. Gücümüzü Batnn bize dayatt gibi silahtan deil de birlik ve beraberliimizden alm olsaydk, biz bu halde mi olacaktk? Silah gücünü ellerine geçirenler, bizi gücün silah olduuna inandrdlar. Dayanak noktasnn güç olduunu, hakkn birey ifade etmediini, hakl olann güçlü olduunu söylediler. Yani güç kimdeyse o hakldr dediler.

Gücü elinde tutanlarn istedikleri zaman helikopterleri düürebildiini anlatan Yapcolu, Bu gücü elinde tutanlar bütün dünyaya ve bize verdikleri helikopterlere, uçaklara yerletirdikleri çiplerle istedikleri zaman uzaktan bilgisayar banda uydudan müdahale ile uçaklar ve helikopterleri düürebiliyorlar. (rnak enoba daki helikopter kazas) Kazadr dediler, bilemiyorum belki kazadr ama biz enerjimizi birbirimizle uramakla geçirdikçe onlar da silah ve uçak yapacak bize satacak ve o sattklar silahlar da birbirimize kar kullanmamza izin vercekler. Rabbim bu halden çkmay bizlere nasip etsin. diye konutu.

Ana Sayfaya Git