Yapıcıoğlu Diyarbakır'da miting yapacak

24 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne sayılı günler kaldı.

Haberler 19.06.2018 - 09:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Adaylar seçim öncesi son hazrlklarn yaparken Diyarbakr Bamsz Milletvekili Aday Zekeriya Yapcolunun da bu kapsamda cuma günü kent merkezinde bir miting yapaca örenildi.

22 Haziran Cuma günü stasyon Meydannda düzenlenecek mitingin balama saati 17.30 olarak belirlendi. Tüm Diyarbakr halknn davet edildii miting hakknda açklamalarda bulunan Diyarbakr Bamsz Milletvekili Aday Yapcolu, nallah bu kardeiniz meclise giderse ikyet ettiimiz siyasetçi profilinin dnda bir tablo çizecek. dedi.

HALKIN BEKLENTS YÜKSEK

Uzun süredir muhalefet ve iktidarn meselelere yaklamndan ikyet edildiini söyleyen Yapcolu, mevcut gidiattan rahatsz olup bunun deimesi gerektiine inanan insanlarn saysnn, mevcut durumdan memnun olanlarn saysndan çok daha fazla olduunu anmsatt.

Yapcolu, Rabbim lütfeder, halkmz teveccüh gösterirse bu milletin vekili olarak onlara hizmet etme erefine nail olursam, siyasette baz eylerin deime zaman gelmitir, artk deiim balamtr diyebiliriz. dedi.

Yapcolu, Mitingimiz seçimden önceki cuma günü yani 22 Haziran Cuma günü stasyon Meydannda olacaktr. Ben imdiden tüm halkmza teekkür ediyorum. Bir kez daha hatrlatyorum: Yorulmak, son düzlüe çkarken hz kesip rakipleri geçirmek olmasn inallah. eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git