Yapıcıoğlu oyunu kullandı

Oyunu Diyarbakır’da kullanan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, referandum oylamasının bir milat olduğunu ifade etti.

Haberler 17.04.2017 - 10:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HÜDA PAR Genel Bakan Zekeriya Yapcolu, Cumhurbakanl sistemini getiren anayasa deiiklii için Diyarbakrda sandk bana giderek oyunu kulland.

Eiyle beraber merkez Kayapnar ilçesinde bulunan Vali Kurt smail Paa Ortaokuluna saat 10.30da gelen HÜDA PAR Genel Bakan Yapcolu, oyunu 2274 numaral sandkta kulland. Burada sandk görevlileriyle selamlaan Yapcolu, sandk görevlilerine ve müahitlere kolaylklar diledi. Oy kullanmasnn ardndan açklamalarda bulunan Yapcolu, seçim gününün bir milat olacan belirtti.

HALKA RAMEN HALK çN

Bugünün, Halka ramen halk için anlaynn bittii gün olacana vurgu yapan Yapcolu, Sakin bir gün, katlm ne kadar olur bilemiyorum ama ben her eyden önce kazasz, belasz, kavgasz, gürültüsüz ve olaysz bir gün olmasn diliyorum. Her eyden önce nallah sandk bana herkes gelerek, özgür iradesiyle elini vicdanna koyarak memleketin gelecei için en iyi olann ne olduu yönünde oy kullanr ve kazasz belasz bu süreç tamamlanr. nallah bugün bir milat olacaktr. Halka ramen halk için anlaynn bittii bir gün olacaktr. Tarih de bunu kaydedecektir diye ümit ediyorum. dedi.

HÜDA PAR Genel Bakan Yardmcs Hüseyin Ylmaz ise oyunu Balar ilçesindeki Süleyman Demirel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde kulland.

Ana Sayfaya Git