Yaralıyı ezip yardım edenlere çarptı

İnanılmaz kaza Tekirdağ'da meydana geldi.

Haberler 11.03.2024 - 14:02 Son Güncelleme : 11.03.2024 - 14:02

Tekirdağın çorlu ilçesinde otomobilin çarpması sonucu yaralanan bir kişiye ve ona yardım etmeye çalışanlara başka bir araç çarptı. Kazada yaralı hayatını kaybederken, yardım etmeye çalışan 1 kişi yaralandı.

Feci kaza, dün gece 21.30da çorlu-İstanbul D-100 kara yolunun Seymen Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, yolun karşısına geçmeye çalışan Şeref Bahçıvana, B.M. idaresindeki 59 AHZ 208 plakalı otomobil çarptı.

çarpmanın etkisiyle yere düşen Bahçıvan, yaralandı. Kazayı görenler 112 Acil çağrı Merkezine haber vererek, bir yandan da Bahçıvana yardım etmeye çalıştı.

O sırada İ.E. idaresindeki 59 AIU 164 plakalı otomobil, yerde yatan Bahçıvanın üzerinden geçip, yaralıya yardım eden M.A.ya çarptı. İkinci kaza anı ise başka bir otomobilin kamerasına saniye saniye görüntülendi.

Kazada M.A. yaralanırken, bölgeye ulaşan ekipler, Şeref Bahçıvannın hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan M.A. ise çorlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazaya karışan sürücüler B.M. ile İ.E. gözaltına alındı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Ana Sayfaya Git