Yasaklar konusunda son dakika gelişmeler

Sokağa çıkma yasağı ve önlem amaçlı koyulan yasaklar konusunda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan son dakika açıklama geldi. Yasaklar ne zaman bitecek, normalleşme aşaması ne zaman genişleyecek gibi sorularınızın cevapları Sağlık bakanı Fahrettin Koca'nın son açıklamalarıyla haberimizde

Haberler 28.05.2020 - 14:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sokaa çkma yasa ve önlem amaçl koyulan yasaklar konusunda Salk Bakan Fahrettin Kocadan son dakika açklama geldi. Yasaklar ne zaman bitecek, normalleme aamas ne zaman genileyecek gibi sorularnzn cevaplar Salk bakan Fahrettin Kocann son açklamalaryla haberimizde

Twitter hesabndan paylamda bulunan Bakan Koca, riskin devam ettiini belirtirken maske kullanm ve sosyal mesafeye dikkat çekti.

Bakan Koca, paylamnda u ifadeleri kulland

Bakan Koca, Sokaa çkma serbestliinin geldii ilk günde Türkiyenin pek çok ilinden aldmz haberlere göre, gündelik hayat, maalesef tedbirlere tam bir uyumla balamad. Oysa salgnda evimizde geçirdiimiz günlerin tecrübesi, tedbirlere uyumun daha yüksek olmasn gerektirirdi dedi.

Bugünlerde admlarmz ölçerek atalm. Risk, devam ediyor. Sosyal mesafeyi 1,5 mde tutmak için dikkatli olalm, maskeyi kuralna uygun ekilde takalm. Maske ve sosyal mesafe, iki tedbir birlikteyken tam tedbirdir. Riskin nereden gelecei hiç belli olmaz. Maskeyle yetinmeyelim.

Ana Sayfaya Git