Yaşlı adamın bin 400 lirasını sahtesiyle değiştirdiler

Şırnak’ın Silopi ilçesinde, eve bırakmak için otomobillerine aldıkları 86 yaşındaki Sait Baltacı'nın bin 400 lirasını sahte paralarla değiştirerek dolandırdığı öne sürülen 3 kişi polis tarafından aranıyor.

Haberler 03.12.2017 - 12:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Silopi ilçesinde yaayan Sait Baltac, emekli maan bankadan çektikten sonra eve doru gittii srada, yannda duran bir otomobildeki 3 kii, kendisini gitmek istedii yere brakmay teklif etti. ddiaya göre, 3 kii yardm topladklarn, kendisinin de imkan varsa destek olmasn istedi. 3 kii, Baltacnn cebindeki bin 400 liray fark ettirmeden sahtesiyle deitirdi. Durumu fark edince Silopi Emniyet Müdürlüüne giden Sait Baltac ikayetçi oldu.

SAHTE PARAYLA DETRDLER

ikayetin ardndan bandan geçenleri anlatan Baltac, sahte paralar polise teslim ettiini ifade ederek, Senin paran var dediler, benim param yok dedim. Vallahi senin cebinde para var dediler. Kendi paralarn çkarttlar. Ben de kendi param çkarttm. Para saydktan sonra seni camiye götüreceiz dediler. Benim param sahtesiyle deitirdiler, beni kandrdlar dedi. Polis, 3 dolandrclk üphelisini yakalamak için çalma balatt.

Ana Sayfaya Git