Yatalak hastaya sağlam raporu!

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde yatalak, felçli adama yüzde yüz sağlam raporu verilmesine ailesi tepki gösterdi.

Haberler 11.10.2017 - 08:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çnar ilçe merkezine yaklak 12 kilometre uzaklkta olan Solmaz (Niv) Mahallesinde oturan ve 2 yldr felçli olan Osman Kaplana yüzde yüz salam raporu verilmesine ailesi tepki gösterdi.

Yaklak bir yldr yatalak halde yaayan ei Osman Kaplan Eitim ve Aratrma Hastanesine götürdüklerini belirten Nuriye Kaplan, 8 kiilik doktor heyetinin, eine yüzde yüz salam raporu verdiklerini söyledi.

Duruma tepki gösteren Nuriye Kaplan, einin yüzde yetmi sürekli raporu olduu, 2 yl önce ayn hastanede yüzde 50 engelli raporu verildiini belirterek, imdi ise yüzde yüz salam raporu verilmesine tepki gösterdi.

SALAK RAPORU VERLD

Osman Kaplann ei Nur Kaplan duruma tepki göstererek, Eim mama da artk yiyemiyor. 2-3 gündür hiç bir ey yiyemiyor, vücudunda büyük yaralar olumaya balad. Durumu da gözleriniz önünde, kendisine rapor vermiyorlar. Benim de yanmda kimse yok, olum da askere gidecek. Tek bama yayorum, hastaym, bende de astm ve tansiyon var. Kaynbabam yaldr, durumumuzu görüyorsunuz. dedi.

Einin bakmn ve temizliini kendisinin yaptn belirten Kaplan, Eimi hastaneye götürüyoruz, doktorlar diyor hiçbir eyi yok, rapor vermiyorlar. Durumu da gördüünüz gibi gözler önünde, kak ile zorla veriyoruz, mama veriyoruz, hizmetini yapyor, temizliine dikkat ediyoruz. Salam olsayd bu halimiz nedir. Eimi hastaneye yatrdk, doktorlar diyor hiçbir eyi yok. Heyet ona da salam raporu vermi, hiçbir eyi yok demi. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git