Yeni parti yola çıktı

'Hareketin içinde Ali Babacan da olacak. CHP'den, MHP'den, İYİ Parti'den isimler de yer alacak.'

Haberler 03.04.2019 - 01:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kulislerde Yerel seçimden sonra AK Parti içindeki muhalifler eski Babakan Ahmet Davutolu liderliinde yeni bir oluuma hazrlanyor iddias, hareketin içinde yer alacak bir isim tarafndan doruland.

BAKANLIK YAPAN BR çOK SM DE YER ALACAK

AK Partide Ahmet Davutolunun Genel Bakan olduu dönemde Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) üyelii ve Genel Bakan Yardmcl görevlerinde bulunan isim, yeni siyasi hareketin bir ay içinde programn Türkiyeye duyuracan ve Ahmet Davutolunun harekete liderlik yapacan belirtti. AK Partinin Genel Bakan Yardmcs, Ali Babacann da hareketin içinde yer alacan ifade ederken, geçmite AK Partiden bakanlk yapm bir çok ismin de yeni oluumda yer alacan ifade etti.

CHPDEN, MHPDEN VE Y PARTDEN DE KATILIMLAR OLACAK

Hareketin bir ay içinde topluma duyurulacan ifade eden eski MKYK üyesi, iki aya kadar ise Cumhuriyet Halk Partisinden, MHPden ve Y Partiden isimlerin de Davutolunun liderliindeki partiye katlacan söyledi.

MLLET AK PARTYE BEN SANA BU ÜLKEY TEK BAINA YÖNETTRMEM DED

Yerel seçime ilikin deerlendirmede de bulunan eski AK Parti Genel Bakan Yardmcs, Millet AK Partiye Sana bu ülkeyi tek bana yönettirmem dedi ifadelerini kullanrken, CHPnin stanbul, Ankara, Mersin, Adana, Antalya gibi kentleri rakibinin elinden almasna ilikin u yorumu yapt:

SEçM SONUCU CHPNN DEL KILIçDAROLUNUN BAARISI

Seçim sonucu, CHPnin deil, Kemal Klçdarolunun baarsdr. CHPnin Parti Meclisi Klçdaroluna müsaade etseydi, CHP bir kaç il daha kazanp, puann biraz daha yukar tayabilirdi. Millet de CHPye çok açk bir mesaj vererek, Partini uç fikirlerden arndrp merkeze yaklatrrsan ben sana Boluyu, Krehiri bile kazandrrm dedi

CUMHUR TTFAKININ KAZANANI MHPDR

Seçimin bir dier kazanannn MHP olduunu belirten eski MKYK üyesi, Devlet Bahçeli, Cumhur ttifaknn kazanandr. AK Partiyle yart hemen hemen her yerde belediyeleri kazanmtr ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git