Yeni Refah’ın divanı oluştu

Genel Başkan Fatih Erbakan "Yeniden büyük Türkiye ve adil bir dünya için daha da çok koşacağımız daha da çok terleyeceğimiz yeni bir çalışma dönemi başlamıştır" dedi.

Haberler 18.12.2019 - 09:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeniden Refah Partisinin Bakanlk Divan oluturuldu.

Partiden yaplan açklamaya göre, 17 Kasmda gerçekletirilen Yeniden Refah Partisi 1. Olaan Büyük Kongre sonras Genel Bakan Fatih Erbakan bakanlnda Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyeleri ile genel bakan danmanlar belirlendi.

Açklamada görülerine yer verilen Genel Bakan Fatih Erbakan, partisinin A takmnda görev alacak üyelere baarlar dileyerek, Yeniden büyük Türkiye ve adil bir dünya için daha da çok koacamz daha da çok terleyeceimiz yeni bir çalma dönemi balamtr. ifadelerini kulland.

Bakanlk Divanna getirilen isimler ve görevleri öyle:

Siyasi ler Bakan Av. Bayram Sakartepe, Tekilat Bakan Bahattin Sungur, Genel Sekreter Suat Pamukçu, Eitim Bakan Cengiz Zor, Tantma Bakan Zafer Emanetolu, Seçim ve Hukuk leri Bakan Av. Mehmet Ener, STK ve Halkla likiler Bakan Cemil çolak, Ekonomik ler Bakan Dr. Fatih Öztek, Sosyal ler Bakan Dr. eref Mentee, D likiler Bakan Doan Bekin, Ar-Ge Bakan Prof. Dr. Doan Aydal, Mahalli dareler Bakan Erkan lyas Helvac, Genel Muhasip ve Mali ler Bakan Mahmud Altunsoy, Yurtd Vatandalar Bakan Ali Yüksel.

Erbakann danmanlar listesinde ise u isimler yer ald:

Prof. Dr. Sacid Günbey, Abdulhamid Kayhan Osmanolu, Mehmet Aras, Yücel Mollaismailolu, Ö. Faruk Ekinci, Abdullah Özbey, Musa Okçu, Prof. Dr. Nurettin Lüleci, M. Akif Ulusoy, Ulvi çavdarolu.

Ana Sayfaya Git