Yerel basında Dijtale dönüş

Basın İlan Kurumu Proje Koordinatörü Doğan "Yerel basınımızın ayakta kalmasının önemini özellikle 15 Temmuz'da daha iyi anladık" dedi.

Haberler 08.03.2017 - 09:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Basn lan Kurumu Proje Koordinatörü Cenk Koray Doan, yerel basnn ayakta kalmasnn öneminin özellikle 15 Temmuz darbe giriiminde daha iyi anlaldn belirtti.

Basn lan Kurumunca Erasmus+ kapsamnda düzenlenen Gençlerin Katlm ile Yerel Yazl Basnn Dijitale Dönüümü ve nternet Yasas çaltaynn ikincisi Diyarbakrda Dicle Üniversitesi Sosyal Tesislerinde gerçekletirildi.

YEREL BASININ GÜçLENMES

Basn lan Kurumu Proje Koordinatörü Doan, çaltayda yapt konumada, yerel basnn önemine vurgu yapt. Doan, Yerel basnmzn ayakta kalmasnn önemini özellikle 15 Temmuzda daha iyi anladk. çünkü basnnn tarafsz bir ekilde hareket etmesi lazm. Basn lan Kurumu 1961 ylndan bu yana görevini icra ederken, birçok sosyal sorumluluu da ayn zamanda yerine getirmektedir. dedi.

Her bölgede 25 gencin katlmyla yaplan çaltaylarda, Yerel Yazl Basnn Dijitale Dönüümü ve nternet Yasa Tasarsnn oluturulmas sürecinde, gençlerin fikir ve görülerini alnyor.

ç Anadolu Bölgesi çaltay 21 Martta Ankarada, Karadeniz Bölgesi çaltay 11 Nisanda Trabzonda, Akdeniz Bölgesi çaltay 25 Nisanda Antalyada, Ege Bölgesi çaltay 9 Maysta zmirde, Dou Anadolu Bölgesi çaltay 16 Maysta Erzurumda yaplacak.

Ana Sayfaya Git