Yerlikaya makama oturdu!

İSTANBUL Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Vekilliği görevine başladı.

Haberler 08.05.2019 - 02:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vali Ali Yerlikaya, saat 18.15 sralarnda BBnin Saraçhanedeki binasna geldi. Yerlikayay BB Genel Sekreteri Hayri Baraçl, Genel Sekreter Yardmcs Mevlüt Bulut, SK Genel Müdürü Fatih Turan ile Esenler Belediye Bakan ve AK Parti Grup Bakanvekili Tevfik Göksu karlad. Yerlikaya herhangi bir açklamada bulunmad.

BBDEN AçIKLAMA YAPILDI

BBden yaplan yazl açklamada, stanbul Valisi Ali Yerlikaya, stanbul Büyükehir Belediye Bakan Vekillii görevine bugün itibariyle balad denildi.

Açklamada öyle devam etti: Yüksek Seçim Kurulunun 06 Mays 2019 tarihinde gerçekletirdii toplantda stanbul Büyükehir Belediye Bakanl seçimlerini yenileme karar ald. Karar üzerine çileri Bakanl tarafndan stanbul Valisi Ali Yerlikaya, stanbul Büyükehir Belediye Bakan Vekili olarak görevlendirildi. Yerlikaya, 23 Haziran 2019 Pazar günü yaplacak seçimlere kadar yürütecei BB Bakan Vekillii görevine bugün itibariyle balad. Bakanlk makamnda yetkililerle bir süre sohbet eden Vali Yerlikaya, 23 Haziran Pazar günü yaplacak seçime kadar stanbullulara hizmet etmek için gereken gayretin gösterileceine inandn bildirerek, bütün belediye personeline çalmalarnda kolaylklar ve baarlar diledi

Ana Sayfaya Git