Yeşil, projelerini Hisarcıklıoğlu'na anlattı

Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil, ile yönetim kurulu üyeleri Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret ederek projelerini anlattı.

Haberler 12.04.2018 - 10:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DTB Yönetim Kurulu ve meclis üyelerini makamnda kabul eden TOBB Bakan Hisarcklolu, DTB Bakan Engin Yeil ve ekibine yeni dönem çalmalar için baarlar dileyerek, hayrl olsun dileklerini iletti. DTB Bakan Engin Yeil ise borsa seçimlerinin ardndan Diyarbakra vaat ettikleri projelerin bulunduunu belirterek, lk iimiz olarak önümüzdeki süreçte bu projelerimizi yerine getirmek olacaktr dedi.

Bakan Yeil TOBB Bakan M. Rifat Hisarckloluna bata lisanl depo projesi olmak üzere üyelere yönelik modern hububat alm satm merkezi gibi bir çok yeni projeleri hakknda detayl bilgiler aktard.

Hisarckloluna Diyarbakrdan tam destek

Mays aynda yaplacak TOBB seçimlerinde de Diyarbakr olarak M. Rifat Hisarckloluna destek verdiklerini açklayan DTB Bakan Yeil,Bata TOBB Bakanmz olmak üzere TOBBun bütün projelerini destekliyoruz. Desteimiz sonuna kadarda Rifat bakan ile olacak eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git