Yetimler Vakfı ramazan çalışmalarını başlattı

Yetimler Vakfı, hayırseverlerin göndermiş olduğu sadaka ve adak kurbanlarını keserek Diyarbakırlı yetimler için ramazan hazırlığı yapmaya başladı.

Haberler 03.05.2019 - 00:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yetimler Vakf, hayrseverlerin göndermi olduu sadaka, akika, ükür ve adak kurbanlarn keserek ramazan ay öncesi ve ay içerisinde Diyarbakrl yetimlere datmak üzere çalmalarna balad.

Ramazan aynn yaklamasyla yardm çalmalarn hzlandran Diyarbakr Yetim Öksüz ve Kimsesiz çocuklarla Yardmlama, Dayanma ve Eitim Vakf, hayrseverlerin vekaleten göndermi olduklar sadaka, akika, ükür ve adak kurbanlarnn kesimleri yapld. Hazrlanan krmz etler ramazan ay öncesi ve ay içerisinde yetim ailelere ulatrlaca belirtildi.

RAMAZAN YARDIMLARI çN

Yaplan çalmalar ile ilgili bilgi veren Yetimler Vakf Yönetim Kurulu Üyelerinden Recep Bozkr, Yetimler Vakf önceki yllarda olduu gibi yine bu sene de ramazan ay münasebetiyle yetim ailelere gda yardmnda bulundu. Bugün itibariyle de ramazandan önce keseceimiz, hayr sahiplerinin bize vermi olduu ükür, akika, adak ve sadaka kurbanlarn burada kesip ramazandan önce ve ay içinde olmak üzere en az iki sefer de yetim ailelere ulatracaz. Bugün keseceimiz 25 adet kurbanmz ramazandan önce yetim ailelerimize ulatrmay planlyoruz. dedi.

Bu tür çalmalarnn her hafta tekrarlandn belirten Bozkr, Her perembe bize vekaleten verilen sadaka gibi kurbanlklar kesip görüntülerini ve datm bilgilerini hayr sahipleri ile paylayoruz. Düzenli gelen kurban ve dier yardmlarmz da srayla Sur, Yeniehir, Balar Kayapnar ve çevre ilçeler olmak üzere tüm ilçelerimizdeki yetim ailelere datyoruz. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git