Yılbaşı alarmı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, merkez ilçelerde yeni yılda vatandaşların yoğun şekilde rağbet gösterdiği umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinde denetimlerini sıklaştırdı.

Haberler 30.12.2019 - 01:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Büyükehir Belediyesi Zabta, Salk leri ile çevre Koruma ve Kontrol Daire Bakanlklar, ilçe belediyelerin zabta müdürlükleri, Ticaret l Müdürlüü, l Emniyet Müdürlüü ekipleriyle birlikte yeni yl öncesinde umuma açk istirahat ve elence yerlerinde denetimlerini sklatrd. Merkez ilçelerin tamamnda yaplan kontrollerde Zabta Daire Bakanl, fiyat tarifesi, i yeri açma ve çalma ruhsatlarn denetledi.

YEN YIL DENETM

Salk leri Daire Bakanl, i yerlerinin hijyen durumunu, mekanda bulunan ve sat yaplan gda ürünlerinin üretim ile son kullanma tarihlerini kontrolden geçirdi. Tarihi geçmi ürünlere bertaraf edilmek üzere tutanakla el konuldu. çevre Koruma ve Kontrol Daire Bakanl ise i yerlerinde canl müzik ruhsatlar ile gürültü durumlarn denetledi. Yeni yl öncesi vatandalarn sk ekilde kulland i yerlerinde yaplan denetimlerde, tespit edilen olumsuzluklara yönelik gerekli tutanaklar tutularak yasal ilem uyguland. Diyarbakr Büyükehir Belediyesi, yeni yl öncesi benzeri denetimlerine devam edecek. Ayrca yeni ylda vatandalarn skça tükettii ürünlerin satnn yapld i yerleri de denetimden geçirilecek.

Ana Sayfaya Git