Yine aile içi infaz

Diyarbakır'da kayıp ihbarı yapılan kadın evinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Melike Demirok'u eşi G. Demirkol'un öldürdüğü belirlendi.

Haberler 16.01.2020 - 09:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda tartt ei Melike Demirok bçaklayarak öldüren G.D., olaydan sonra kaçarak kayplara kart. Öte yandan, Melike Demirokun yaknlarnn 8 Ocakta polise kayp müracaatnda bulunduu, önceki gün Melike Demirok ile ei G. Demirokun polis merkezine giderek kayp kaydnn düürülmesi için bavurduu ortaya çkt. Buarada, Diyarbakrda 22 yl önce, kan davas nedeniyle ilenen 13 cinayetin faillerinden biri olan K.., evinin salonunda kazd ve üzerini karyola ile kapatt kuyuda yakaland.

KARI-KOCA KAVGASI

Olay, önceki gün gece saatlerinde merkez Kayapnar ilçesi Frat Mahallesindeki bir apartamanda meydana geldi. Binann 4üncü katndaki dairede tartma sesi duyan apartman sakinleri, 155 Polis imdat hattna, ihbarda bulundu. hbar üzerine gelen salk görevlileri ve polis ekipleri, olayn yaand evin kapsn kimse açmaynca itfaiyeden yardm istedi.

TFAYE çERYE GRD

Büyükehir Belediyesi bünyesindeki itfaiye erleri, ihbarn yapld dairenin kapsn açmasyla salk görevlileri ve polis ekipleri eve girdi. Kapnn açlmasyla ekipler, evde ikamet eden Melike Demiroku kanlar içerisinde buldu. Salk ekipleri, yapt incelemede Melike Demirokun yaamn yitirdiini belirledi. Demirokun cansz bedeni, olay yerinde yaplan incelemenin ardndan otopsi ilemleri için hastane morguna götürüldü.

POLSN SORUTURMASI

Yaplan incelemede polis, Melike Demirokun ei G. Demirok tarafndan öldürüldüünü belirledi. Katil koca Demirokun yakalanmas için çalma balatld.

KAYIP HBARI YAPILMITI

Öte yandan, Melike Demirokun yaknlarnn 8 Ocakta polise karakoluna giderek, kayp müracaatnda bulunduu belirlendi. Cinayetin ilendii gün, Melike Demirok ve Einin birlikte polis merkezine giderek kayp kaydnn düürülmesi için bavurduu örenildi. Cinayet masas dektifleri, olayla ilgili kapsaml soruturma balatt.

BR çUKURDA YAKALANDI

Buarada, Diyarbakrda 22 yl önce, kan davas nedeniyle ilenen 13 cinayetin faillerinden biri olan K.., evinin salonunda kazd ve üzerini karyola ile kapatt kuyuda yakaland.

Diyarbakr ve anlurfada yaayan pek ile Yüksekkaya Aileleri arasnda, 1987 ylnda Abbas pekin ölümüyle balayan kan davasnda çeitli tarihlerde 12 kii daha öldürüldü. pek hakknda, 1998 ylnda kasten adam öldürme ile ruhsatsz ateli silah tama veya bulundurma suçlarndan yakalama karar çkartld. pek, aradan geçen süreye ramen yakalanamad.

22 YILDAN BUYANA ARANIYOR

Diyarbakr l Jandarma Komutanl ekipleri, yürüttüü istihbari çalmalar sonunda, 22 yldr aranan K.ipekin ailesiyle birlikte çnar ilçesine bal çaltepe Mahallesinde yaadn belirledi. Hemen harekete geçen jandarma, tespit edilen adrese operasyon düzenledi. Operasyonda pek, evin oturma odasnda, üzeri karyola ile kapatlm, 2 metre derinlii, 6 metrekare genilii olan özel yaplm kuyuda yakaland. pekin jandarmadaki ilemleri sürüyor.

Ana Sayfaya Git