Yine tapu şebekesi

Diyarbakır'da "örgütlü olarak rüşvet", "nitelikli dolandırıcılık" ve "resmi belgede sahtecilik" suçunu işleyen suç örgütü çökertildi. Tapu Müdür Yardımcısının bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı.

Haberler 02.11.2016 - 08:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda suç örgütüne yönelik operasyonda, gözaltna alnan ve aralarnda tapu müdür yardmcsnn da bulunduu 6 kii tutukland.

11 K GÖZALTINA ALINDI

Alnan bilgiye göre, Diyarbakr Cumhuriyet Basavclnca balatlan soruturma kapsamnda, suç örgütüne yönelik gerçekletirilen operasyonda gözaltna alnan 11 kiinin emniyetteki ilemleri tamamland.

TAPU MÜDÜR YARDIMCISI

Adliyeye çkarlan savclk sorgusunun ardndan, tutuklama talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliine sevk edilen üphelilerden, örgütlü olarak rüvet, nitelikli dolandrclk ve resmi belgede sahtecilik suçlarndan aralarnda tapu müdür yardmcs ile suç örgütü kurucusu ve yöneticisi olan .Ann da bulunduu 6 kii tutuklanrken, 5 üpheli adli kontrol hükümlerince serbest brakld.

4 TAPU LçESNDEK GÖREVL

Soruturmada, suç örgütü kurucusu ve yöneticisi olan .Ann, Yeniehir, Balar ve Kayapnar lçe Tapu Müdürlüklerinde görevli memurlardan rüvet karlnda tanmazlarn ve sahiplerinin bilgilerini temin ettikten sonra anlatklar noter ve tapu müdürlükleri huzurunda sahte vekaletname ile sattklar belirlenmiti.

Ana Sayfaya Git