Yok artık dedirtiler!

Her yerde aranan hacizli araçlar, Diyarbakır'a getirip parçalara ayırarak satan şebekeyi İl Jandarma çökertti. Araçlar bu halde bulunurken, dört kişi gözaltına alındı.

Haberler 11.05.2019 - 02:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiyenin çeitli illerinden hacizli araçlar Diyarbakrda getirip, parçalara ayrarak satanlara yönelik Diyarbakr l Jandarma Komutanl ekipleri düzenledii e zamanl operasyonlarda 33 araca ait parçalar ele geçirilirken, 4 kii gözaltna alnd.

HER YERDE ARANAN ARAçLAR

l Jandarma Komutanl Kaçakçlk ve Organize Suçlarla ube Müdürlüü ekipleri tarafndan yaplan istihbari çalmalar kapsamnda Diyarbakrda ikamet eden 4 kiinin Türkiyenin farkl illerinde hacizli yakalamal ve çalnt olarak aranan araçlar, Diyarbakra getirip, Merkez Yeniehir ilçesinde bulunan 3üncü sanayi bölgesindeki baz iyerlerinde parçalayarak piyasaya yedek parça ad altnda sattklarn belirledi.

DYARBAKIRA GETRP PARçALIYOR

çalmalarn sürdüren l Jandarma ekipleri, bat illerinden gelen araçlarn sanayi bölgesinde bulunan 2 ayr iyeri ve 1 konutta parçalanarak satld, bu adreslerde farkl araçlara ait çok sayda araç parçalar ile plakalarnn olduu tespit edilmesi üzerine harekete geçti.

JANDARMADAN E ZAMANLI BASKIN

Jandarma ekipleri, 9 Mays 2019 Perembe günü Yeniehir lçe Jandarma Komutanlnn da desteiyle belirlenen adrese e zamanl operasyon düzenlendi. Operasyonda 29u hacizli yakalamal araç, 4ü trafikten men ve hak mahrumiyeti olan araçlara ait plaka ile üzerinde ase numaralar bulunan 67 motor, araç gövdesi ve kaporta aksamlar parçalanm ekilde ele geçirildi.

YEDEMNDEK ARAçLARDA VAR?

Araçlar ve plakalar üzerinde yaplan incelemede, baz araçlarn yediemin otoparkndaki araçlar olduu belirlenirken, oayla ilgili gözaltna alnan 4 üphelinin jandarmadaki sorgu ilemleri sürüyor.

Konuya ilikin l Valiliinden yaplan yazla açklamada ise, Tahkikat derinletirilerek devam etmektedir. Halkmzn huzur ve güvenliinin salanmasna yönelik yürütülen adli ve mülki görevlere artan bir azim ve kararllkla aralksz olarak devam edilmektedir denildi.

Ana Sayfaya Git