Yol verme dehşeti!

Merkez Sur ilçesinde yol verme tartışması silahlı kavgaya dönüştü. Olayda Tanoğlu mahalle muhtarının kızı öldü, muhtarın da olduğu üç kişi yaralandı.

Haberler 17.05.2019 - 02:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Sur ilçesinde, Tanolu Mahalle Muhtar Mürsel enyiit ile komu mahallesinde oturan Candan ailesi fertleri arasnda yol verme nedeniyle silahl kavga çkt. Kavgada muhtarn kz Hava Karakurt (46) hayatn kaybetti,. Muhtar enyiit, ve Candan ailesinden 2 kii, atelenen silahlardan çkan kurunlarla yaraland. Jandarma ekipleri, her iki köyde de geni güvenlik önlemi alrken olayla ilgili soruturma balatld.

DYARBAKIRn Sur ilçesinde, Tanolu Mahalle Muhtar Mürsel enyiit ile komu mahallesinde oturan Candan ailesi fertleri arasnda yol verme nedeniyle silahl kavga çkt. Kavgada muhtarn kz Hava Karakurt (46) hayatn kaybetti, 3 kii de yaraland.

Olay, akam saatlerinde merkez Sur ilçesine bal Tanolu Mahallesinde meydana geldi. Tanolu Mahalle Muhtar Mürsel enyiit ile Arslanolu Mahallesinde oturan Candan ailesi fertleri arasnda yol verme yüzünden tartma çkt. Tartma sonras ayrlan taraflar evlerine döndü.

ENYT VE CANDAN

Bir süre sonra Candan ailesi fertleri, evlerindeki silahlarn alarak Tanolu Mahallesine geldi. Mahallede enyiit ve yaknlaryla karlan Candan ailesi mensuplar, silahlarn çekip ate açnca iki grup arasna kavga çkt. Silahl kavgada, muhtar Mürsel enyiit, kz Hava Karakurt ve Candan ailesinden 2 kii, atelenen silahlardan çkan kurunlarla yaraland.

MUHTARIN KIZI ÖLDÜ

Olayn ardndan bölgeye çok sayda jandarma ve salk ekibi sevk edildi. Silahl kavgada yaralananlar, salk ekipleri tarafndan yaplan ilk müdahalenin ardndan Dicle Üniversitesi Tp Fakültesi Hastanesine kaldrld. Hastanede tedaviye alnan yarallardan Hava Karakurt, yaplan tüm müdahaleye ramen kurtarlamad. Evli ve 2 çocuk annesi Karakurtun cesedi otopsi için morga konulurken, yarallarn tedavileri devam ediyor.

Jandarma ekipleri, her iki köyde de geni güvenlik önlemi alrken olayla ilgili soruturma balatld.

Ana Sayfaya Git