Yürek dağladı

BATMAN'da önceki gün piknikte, çayda boğularak hayatını kaybeden Hüsnü (13) ve Serhat Şanlı (19) kardeşler son yolculuklarına uğurlandı.

Haberler 25.06.2019 - 10:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batman çay kenarnda dün piknik yaptklar srada soumas için karpuzu brakmak istedii çaya düen Hüsnü anl ile onu kurtarmak için suya atlayan aabeyleri Serhat ve Burak anl (20), akntya kapld. Kardelerden Burak anl çevredekiler tarafndan kurtarlrken, Serhat ve Hüsnü, boularak hayatn kaybetti.

GÖZYALARI ARASINDA

Batman Bölgede Devlet Hastanesinde kardelerin cenazeleri yaplan otopsinin ardndan ailelerine teslim edildi. 10 çocuundan 2sini kaybetmenin acsn yaayan baba Kahraman anl (49), oullarn Batman Asri Mezarlnda yan yana topraa verdi. Yaz aylarnda boulma vakalarn yaandn anlatan anl, tedbirlerin alnmas gerektiini söyledi. anl, Hüsnü, Karatay Ortaokulu ikinci snf örenciydi. Karnesini geçen hafta almt. çok zekiydi.

K KARDEN ÖLÜMÜ

Arkadalaryla ilk kez piknik yapmaya giderken böyle bir olayla karlayorlar. Boulmann nasl olduunu bilmiyorum ama iki canm kaybettim. Her mevsimde böyle gençler akarsularda can veriyor. çocuklarm gitti, baka canlar gitmesin. Maalesef Batmanda dalgç timi yok. Bitlis ve Vandan buraya kurtarma timi gelene kadar yaplabilecek bir ey kalmyor. Yaz mevsiminde boulma vakalarna kar önlemlerin artrlmasn istiyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git