Yürek yakan o fotoğraf!

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde PKK'lı teröristlerin yerleştirdiği patlayıcının infilak etmesi sonucu kardeşi Nupelda (4) ile yaşamını yitiren Ayaz Güloğlu'nun (8), Pülümür'de 18 Nisan 2017'de düşen helikopterde şehit olan Astsubay Yavuz Selim Karaman ile fotoğraf çektirdiği ortaya çıktı. Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, fotoğrafı "Meğer onların yolları çok önceden kesişmiş" notuyla Twitter'da paylaştı.

Haberler 18.07.2019 - 01:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ayaz ve Nupelda Gülolu kardeler, üç gün önceTuncelinin Ovack ilçesi Bilgeç köyü krsalndaki çaklyayla mezrasnda hayvan otlatrken, PKKllarca önceden yerletirilen patlaycnn infilak etmesi sonucu yaamn yitirdi. Gülolu kardeler, önceki gün çakmakl Köyü mezarlnda yan yana topraa verildi.

EHT ASTSUBAY LE FOTORAF çEKTRM

Ayaz Gülolunun, Tuncelinin Pülümür ilçesinde 18 Nisan 2017de düen helikopterde ehit olan 12 askerden Astsubay Yavuz Selim Karaman ile fotoraf çektirdii ortaya çkt. Ayaz Gülolunun, ehit astsubay Yavuz Selim Karamann kucandayken çekilen fotoraf, güvenlik uzman Abdullah Aar, Twitter hesabnda paylat. Aarn, Biri çocuk, biri yiit. kisi de ehit! Biri Ayaz; kardei Nupelda ile Ovackta PKK maynna basarak ehit düen çocuk. Dieri 18 Nisan 2017 Pülümürde düen helikopterimizde ehit olan 12 Mehmetçikten biri Astsubay Yavuz Selim Karaman. Meer onlarn yollar çok önceden kesimi notuyla paylat fotoraf, duygulandrd.

Ana Sayfaya Git