Zabıta memuru, resmi üniformayla eroin satarken yakalandı

DİYARBAKIR'da, üzerinde resmi üniformayla eroin satarken suçüstü yakalanan merkez Yenişehir Belediyesi'nde görevli zabıta memuru Ensari A. (30), tutuklandı.

Haberler 19.04.2018 - 09:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

l Emniyet Müdürlüü Narkotik Suçlarla Mücadele ube Müdürlüü ekipleri, merkez Yeniehir Belediyesinde zabta memuru olarak görev yapan Ensari A.nn uyuturucu satt bilgisine ulat.

ZABITA MEMURU ERON SATARKEN

Ekipler, kentin en ilek bölgesi olan Ofis semtindeki Sanat Sokanda bulunan kafelerde uyuturucu sattn tespit ettikleri Ensari A.y 4 Nisan günü takibe ald. Polis, sk sk telefonla görüüp, üpheli hareketlerde bulunan Ensari A.nn kafelerde görütüü iki kiinin, çkta üst aramasn yapt. Üzerlerinde bir miktar eroin bulunan M.M. ile R.A. gözaltna alnd.

TELEFONLA SPAR ALIYORMU

Dümeye basan ekipler, üzerlerinde resmi üniformas olan zabta memuru Ensari A.y da gözaltna ald. Ensari A.nn yaplan üst aramasnda, beyaz kada sarl13 içimlik eroin ile krmz reçeteye tabi olduu tespit edilen 4 tablet hap ve uyuturucu satndan elde edildii deerlendirilen 5 bin 865 lira para ele geçirildi. üphelinin uyuturucu madde ticaretinde iletiim arac olarak kullanld tahmin edilen telefonuna da el kondu.

20 UBAT GÜNÜ KADROYA GEçRLD

Daha önce taeron olarak çalan, 20 ubat günü sözlü ve yazl snav geçerek kadroya geçtii belirtilen Ensari A. ile M.M. ve R.A., emniyette içici olduklarn öne sürdü. lemlerinin ardndan sevk edildikleri adliyede mahkemeye çkarlan üphelilerden Ensari A., uyuturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi, dier iki üpheli ise serbest brakld.

Ana Sayfaya Git