Zararlar karşılanacak!

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Akar, Bağlar ilçesinde PKK'lılarca bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda iş yerleri hasar gören esnafı ziyaret etti.

Haberler 12.11.2016 - 08:42 Son Güncelleme : 12.11.2016 - 08:44

AK Parti Diyarbakr l Bakan Muhammed Akar, Diyarbakrn Balar ilçesinde PKKl teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldrda hasar gören i yerlerinde incelemelerde bulundu.

Akar, merkez Balar ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarnca bomba yüklü araçla gerçekletirilen saldrda i yerleri zarar gören esnaf ziyaret ederek, sorunlarn dinledi. Burada açklama yapan Akar, vatandan beklentilerini rapor haline getireceklerini, sorunlarn çözümü konusunda yetkilileri bilgilendireceklerini söyledi.

Akar, saldrdan dolay büyük üzüntü duyduklarn ve terörü lanetlediklerini vurgulayarak, öyle dedi:

Millet zaten skntlar içerisinde, Balar ilçemiz Irak ve Suriyeden gelen mültecileri barna basm, onlarn yükünü tamaya çalyor. Surdaki terör madurlar da Balar ilçesine yerleti. Bu nedenle Balarn yükü bir hayli ar. Biz de elimizden geldikçe Balar ilçemize ve bölgemize sahip çkmaya çalyoruz. Millet ve halkmz ile el ele verip bu meseleyi halletmeye gayret ediyoruz.

ZARARLARIN KARILANMASI

Zararlarn karlanmas konusunda çalmalarn ivedi yürütüldüünü belirten Akar, Sayn Babakanmz bata olmak üzere hükümet yetkililerimiz ve Valimiz zarar, ziyann tazmini konusunda gereken çalmalar yürütmektedirler. Bizler de tekilat olarak halkmzn emrindeyiz, hiçbir ekilde endieleri olmasn, biz AK Parti tekilat olarak vekillerimizle beraber halkmzn yanndayz. ifadelerini kulland.

Sorunlar yakndan takip edeceklerini, halkn müsterih olmas gerektiini belirten Akar, devletin güçlü olduunu, terör belasnn atlatlacan bildirdi.

Akar, zararlarn ve maduriyetin giderilmesini el birliiyle salayacaklarn vurgulayarak, halkn yannda olduklarn dile getirdi.

Diyarbakrn Balar ilçesinde PKKl teröristlerce 4 Kasmda düzenlenen saldrda, polis memurlar Semih Turgut ve smail Mavita ehit oldu, 9 sivil yaamn yitirdi, 100ü akn kii de yaraland.

Ana Sayfaya Git