Zeynebiye Camisi İmamı Turan, son yolculuğuna uğurlandı

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz'ün yardımcısı ve Halkalı'daki Zeynebiye Cami İmamı Hamit Turan, son yolculuğuna uğurlandı.

Haberler 13.02.2017 - 10:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Geçirdii kalp krizi nedeniyle kaldrld hastanede vefat eden 66 yandaki Turan için Zeynebiye Camisinde öle namazndan sonra cenaze töreni düzenlendi.

Kalabalk nedeniyle sokakta cenaze namazn kldran Türkiye Caferileri Lideri Özgündüz, helallik istedikten sonra yapt açklamada, Turan iyi bir slam alimi olarak bildiini ve 50 yl akn dostluunun olduunu belirtti.

CENAZES KALDIRILDI

Aclarn paylalarak azaldn ifade eden Özgündüz, Acmz bir nebze olsun teriflerinizle dindiriniz. Allah hepinizden raz olsun dedi.

Özgündüz, cenazeye katlanlar ve mesaj gönderenlere teekkür etti. Özgündüzün arkadan son yolculuuna uurlarken gözyalarna hakim olamad da görüldü. Hamit Turann naa, okunan mersiyeler eliinde bir süre el üstünde tand.

Cenaze aracna konulan Turann naa Kanarya Mezarlnda topraa verildi.

Cenaze törenine Turann yaknlarnn yan sra Küçükçekmece Kaymakam Harun Kaya, lçe Müftüsü Mustafa Temel, Tüm lahiyat Fakülteleri ve Yüksek slam Enstitüleri Mezunlar Dernei (TYEMDER) Onursal Bakan Selahattin Yazc ile ran ve Iraktan gelenlerin de aralarnda bulunduu çok sayda kii katld.

Ana Sayfaya Git