Zorlukları birlikte aştık

Peygamberler ve sahabeler diyarı bu kadim şehirde görev yaptığı süre içerisinde tüm mesai arkadaşları ile bu mukaddes şehrin huzur ve güvenliği için mesai mefhumu gözetmeksizin çalıştıklarını ifade eden Aslan, bu süre zarfında karşılaştıkları tüm zorlukları da Diyarbakırlılardan aldıkları destekle aştıklarını aktardı.

Haberler 28.09.2019 - 10:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bursa l Emniyet Müdürlüüne atanan Diyarbakr l Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, veda mesaj yaymlad.

Aslan mesajnda, 26 Ekim 2016 tarihinde balad ve üç senedir sürdürdüü Diyarbakr l Emniyet Müdürlüü görevinden Bursa l Emniyet Müdürlüüne atand için kentten ayrlacan bildirdi.

Peygamberler ve sahabeler diyar bu kadim ehirde görev yapt süre içerisinde tüm mesai arkadalar ile bu mukaddes ehrin huzur ve güvenlii için mesai mefhumu gözetmeksizin çaltklarn ifade eden Aslan, bu süre zarfnda karlatklar tüm zorluklar da Diyarbakrllardan aldklar destekle atklarn aktard.

Aslan, unlar kaydetti:

ZORLUKLARI BRLKTE ATIK

nanyorum ki; sizlerin bu destei devam ettii sürece Diyarbakr çok daha huzurlu ve güvenli günler görecektir. Meslek hayatmda ayr bir yeri olan ve hizmet etmekten eref duyduum Diyarbakra veda ederken sizleri her zaman sevgi ve muhabbetle anacam belirtmek istiyorum. Görev sürem boyunca bizlere ilgi ve yardmlarn hiçbir zaman esirgemeyen bata Sayn Valimiz olmak üzere birlikte görev yaptmz tüm mülki erkana, adli ve askeri tekilatlarmzn deerli mensuplarna, MT Bölge Bakanlmza, üniversitemize, kamu kurum ve kurulularna, sivil toplum kurulularnn kymetli yöneticilerine ve basnmzn güzide temsilcilerine can gönülden teekkür ediyorum. yi ki sizlerle mesai yapma frsatna eritim ve sizleri tandm. Bu topraklar vatan yapan aziz ehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve ükranla andm, onlarn aziz gayeleri urunda çabalamaktan asla vazgeçmeyeceimizi belirtmek istiyorum. Diyarbakrda ve birçok ehrimizde, görev sürem boyunca beni evlatlar, kardeleri olarak görmelerinden büyük eref duyduum çok deerli ehit ve gazi ailelerimize ayrca teekkür ediyorum. Allah sizlerden raz olsun. Gönlümün sizlere sonuna kadar açk olduunu bilmenizi istiyorum.

Ana Sayfaya Git