Zuğurli gitti Başak geldi!

Lice Belediye başkanı Zuğurli, İçişleri Bakanı Soylu tarafından açığa alınırken, yerine Kaymakam Başak kayyum olarak atandı. Başak, "Lice halkının yasadıkları mağduriyetlere son verme fırsatı yakalamış bulunuyoruz" dedi.

Haberler 11.02.2017 - 09:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DBPli Diyarbakr Lice Belediyesine dün sabah itibariyle lçe Kaymakam Sinan Baak kayyum olarak atand. Mevcut Belediye Bakan Rezan Zuurli ile görevinden alnrken, rnakn Silopi Belediye Bakan Vekili olarak görev yapan Kaymakam Sava Konak, Görümlü Belde Belediye Bakan Vekili olarak da görevlendirildi.

LCE BELEDYE BAKANI

Alnan bilgiye göre, Lice Belediyesi çevresine önceki akam polis tarafndan bariyeler yerletirilmesinin ardndan dün sabah saatlerinde belediye binasnda polis ekipleri tarafndan genel arama yapld. Belediye çalanlarnn alnmad Belediye binasnda polis ekiplerinin arama çalmas sürerken, Lice Belediye Bakan Rezan Zuurli, görevinden alnarak yerine Lice Kaymakam Sinan Baakn görevlendirildii bildirildi. Zuurlinin, hakknda yürütülen terör soruturmas kapsamnda çileri Bakan Süleyman Soylu tarafndan görevinden alnd.

FIRSAT YAKALAMI OLDUK

Buarada, öleden sonra Baak, belediye binasna gelerek çalmalara balad. Baak, ilçede Kaymakam olarak görev yapt süre içerisinde halk ile hep iç içe olmaya çaltn, Lice halknn skntlarn ve ihtiyaçlarn bildiini söyledi.

Liceye hizmet etmek için kendisine belediyedeki görevin de tevdi edildii dile getiren Baak, Lice halk hizmetin en güzelini, en iyisini hak ediyor. Bu vesileyle deerli Lice halkna daha fazla hizmet etme, bugüne kadar yasadklar maduriyetlere son verme frsat yakalam bulunuyoruz. dedi.

GÜRÜMLÜ BELDES

Öte yandan, rnak Cumhuriyet Basavclnca yürütülen terör soruturmas kapsamnda, DBPli Belediye Bakan brahim Karahann görevden alnmasnn ardndan yerine, çileri Bakanlnn onay ile valilikçe Kaymakam Sava Konak, getirildi. Konak, çileri Bakanlnca yaplan görevlendirme ile Silopi Belediyesi ile Baverimli Belde Belediyesi Bakan Vekili olarak da görev yapacak.

Ana Sayfaya Git