Big Brother 12 Aralık kim elendi! Star TV Big Brother Gülşen kimdir?

Dünyayı kasıp kavuran Big Brother rüzgarı artık Star TV ekranlarında. Big Brother'ın yayınlanan 12 Aralık eleme gecesinde yarışmaya veda eden isim ne oldu?Büyük Bilader yarışmasında 12 Aralık'ta kim elendi? Big Brother yarışmacıları ve detayları haberimizde

Haberler 13.12.2015 - 02:02 Son Güncelleme : 13.12.2015 - 02:02

Dünyayı kasıp kavuran Big Brother rüzgarı artık Star TV ekranlarında. Big Brotherın yayınlanan 12 Aralık eleme gecesinde yarışmaya veda eden isim ne oldu?Büyük Bilader yarışmasında 12 Aralıkta kim elendi? Big Brother yarışmacıları ve detayları haberimizde

Seyircilerden %78 oranında oy alarak elenmekten kurtulan isim Onur oldu.

Elenmekten kurtulan Onur şu açıklamaları yaptı; Bu oylama sonunda beni dışarda daha çok seven insanların olduğunu anlamış olduk. Bana oy gönderen tüm arkadaşlarıma teyzelerime, kardeşlerime ve tüm kızlara teşekkür ediyorum dedi. 2. hafta Big Brother Türkiye evinden elenen isim Gülşen oldu.

Eleme heyacanı Gülşen ve Gökçen arasında yaşandı. Seyircilerin kullandığı oylar sonucunda evden elenen isim Gülşen oldu. Big Brother Türkiyeden elenen Gülşen duygusal anlar yaşadı ve gözyaşlarına hakim olamadı. Bütün arkadaşlarıyla tek tek vedalaşan Gülşen, Big Brothera veda etti.

GÖKçEN KİMDİR?

Aslen çerkez olan Gökçen, özellikle çerkez mutfğı konusunda oldukça iddialı. Bakımlı olmayı seviyor. Big Brother Türkiy evine sarışınlrın ne kadar zeki olduğunu isptlamaya geliyorum. diyor. çevresi tarafından tatlı cadı olark anılan Gökçen, herkesle iyi iltişim kurmk konusund da kendisine oldukça güveniyor. Haftanın büyük bir bölümünü spor yapmakla geçiren Gökçen, fitness, ekstrm sporlar ve yamaç paraşütüyle ilgileniyor. Kondüsyonuyla erkeklri bile zorlayacağı iddiasında. Big Brother Türkiyeden 1milyon lirayı kzanıp kendisine spr salnu açmak istiyor.

GÜLŞEN KİMDİR?

O kdar çok konuşuyorum ki; hk edilmiş bir lakbım var. diyn gülşene arkadaşları corcorella lakbını takmış. Dağınıklığı il çvresinde nam saldığını, tmizlik ve mutfak işlerinden hiç hazzetmediğini söylüyor. Ev işleri onun için vkit kaybı. Gülşn güzl görünmk konusunda takıntılı. en büyük korkusu verdiği 23 kiloyu geri almak ve fotoğraflarda şişman görünmek. Bisiklet binmek, güneşlenmek ve diet kitapları okumk hobileri arasında. Gülşn Big Brother Türkiyeden 1milyn lirayı kazanıp minnoşlarım ddiği kız arkadaşlarıyla dünya turun çıkmak istiyr.

OKTAY KİMDİR?

Oktay ilesini çok rken yaşta kaybetmiş. 3 yaşınd annesinin, 16 yaşında bbasının vfatı ile hayat mücadelesi başlmış. Hyatında spor ve sağlıklı yaşam her şeyden önce geliyor. Hatta bu yüzden çok sevdiği karısıyla bil boşanıp, tekrar evlenmiş. Milli sporcu olan Oktayın buz hokeyi hocalığı yptığı bir spor merkezi var. Birçok madalyası olan Oktay aynı zamand Türkiye vücut geliştirme ikincisi. Kendinden küçüklerin ona saygısızlık yapmasına asla tahammülü yk. Okty Big Brother Türkiyedn oğlunun kahramanı olarak ayrılmk istiyor.

ONUR KİMDİR?

Bbası il büyüyen nur, hayata dir çok şyi ondan öğrndiğini söylüyor. Hayvanları sevse de kedilerden krkuyor. Kızlarla flört etmeyi seviyr, Big Brther Türkiye evinde en çok kızlrı merk ediyor. Diş tellrini de kızlar tarfından beğenildiğini düşündüğü için çıkarmıyor. Türkiyenin gülmeye ihtiyacı olduğunu söyleyen Onur, çılgınlıklarıyla gönülleri fethedeceğini inanıyor. Onur Big Brther Türkiyeden 1 milyon liryı kazanıp Dünyad yak basmadık yer bırakmak istemiyor.

Ana Sayfaya Git