2017 Emmy Ödülleri Sahiplerini Buldu

ABD'de televizyon yapımlarına verilen Emmy Ödülleri sahiplerini buldu. 69. Emmy Ödülleri'ne The Handmaid’s Tale ve Big Little Lies dizileri damgasını vurdu.

Haberler 18.09.2017 - 12:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ABDde televizyonun Oscarlar olarak nitelendirilen Emmy Ödüllerinin bu ylki kazananlar arasnda, The Handmaids Tale ve Big Little Lies dizileri öne çkt.

69. Emmy Ödülleri, Los Angelestaki Microsoft Tiyatrosunda düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Sunuculuunu Emmy ödüllü komedyen Stephen Colbertin yapt program, CBS kanalndan canl yaynland.

Gecede, HBOnun Veep dizisi son 3 ylda 3. Emmy ödülünü kazand.

Margaret Atwoodun 1985 yapm gerilim filminden uyarlanan Hulunun Handmaids Tale dizisi drama dalnda en iyi dizi ödülünün sahibi olurken, Elisabeth Moss, ayn dizideki performansyla En yi Kadn Oyuncu ödülünü ald.

Saturday Night Live da gecenin kazananlar arasnda yer alrken, bu programda eski Beyaz Saray Sözcüsü Sean Spiceri canlandran Melissa McCarthy, En yi Konuk Kadn Oyuncu ödülünün sahibi oldu.

Spicerin, Beyaz Sarayda görev yapt srada basn toplantlarnda kulland konuma kürsüsünün bir benzeriyle sahneye çkmas gecenin sürprizleri arasnda yer ald.

Bugüne kadar toplam 38 dalda Emmy Ödülü kazanan HBOnun Game of Thrones dizisi, bu sezona geç balamas dolaysyla adaylk listesinde yer alamamt.

69. Emmy Ödüllerine layk görülen dizi, oyuncu ve senaryo yazarlar öyle:En yi TV Dizisi (Drama): The Handmaids TaleEn yi TV Dizisi (Komedi): Veep (HBO)En yi Erkek Oyuncu (Drama): Sterling K. Brown (This Is Us)En yi Kadn Oyuncu (Drama): Elisabeth Moss (The Handmaids Tale)En yi Erkek Oyuncu (Komedi): Donald Glover (Atlanta)En yi Kadn Oyuncu, (Komedi): Julia Louis-Dreyfus (Veep)En yi Yardmc Erkek Oyuncu (Drama): John Lithgow (The Crown)En yi Yardmc Kadn Oyuncu (Drama): Ann Dowd (The Handmaids Tale)En yi Yardmc Erkek Oyuncu (Komedi): Alec Baldwin (Saturday Night Live)En yi Yardmc Kadn Oyuncu (Komedi): Kate McKinnon (Saturday Night Live)En yi Mini TV Dizisi: Big Little Lies (HBO)En yi TV Filmi: Black Mirror: San JuniperoEn yi Erkek Oyuncu (Mini Dizi / TV Filmi): Riz Ahmed (The Night Of)En yi Kadn Oyuncu (Mini Dizi / TV Filmi): Nicole Kidman (Big Little Lies)Komedi Dalnda En yi Senaryo Yazar: Aziz Ansari ve Lena Waithe (Master of None)Drama Dalnda En yi Senaryo Yazar: Bruce Miller, (The Handmaids Tale) En yi Konuk Kadn Oyuncu: Melissa McCarthy.

Kaynak: AA

Ana Sayfaya Git