İşte İbrahim Erkal öldü mü? iddialarına aileden ilk üzücü yanıt

İbrahim Erkal öldü mü? soruları gün gün sevenleri tarafından merakla sorulurken, ailesinin İbrahim Erkal öldü dedikodularına itibar edilmemesi konusunda açıklama yaptığı öğrenildi.

Haberler 02.05.2017 - 17:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

12 Nisandan sonra evinin otoparknda baygn halde bulunan brahim Erkaln son salk durumu sevenleri tarafndan merak ediliyor. Beyin kanamas geçirmesinin akabinde ilk olarak özel hastaneye kaldrlan brahim Erkal sonrasnda da ailesinini istei üzerine Ümraniye Eitim ve Aratrma Hastanesine alnmt. Doktorlarndan gün gün açklamayaplan brahim Erkaln salk durumu ile alakal son gelimeler de de durumunun stabil olduu söyleniyor. Gün gün brahim Erkal öldü iddialar ise yaknlarn çileden çkartmakta iken ailesinin açklamalar dnda her hangi br habere itibar edilmemesi gereklilii de söylendi.

Doktorlarn durumu stabil dedii Erkal, hakknda yaplan aslsz haberler yaknlarn isyan ettirdi. brahim Erkaln resmi facebook hesabnda u açklamaya yer verildi:

Sevgili dostlar; çkarlar uruna yalan yaln haber yapanlara itibar etmeyiniz lütfen. brahim Beyin durumunda deiiklik yoktur. Sizlerden ricamz, özellikle bunu istiyoruz ki; buradan baka yazlan bir eye itibar etmemenizdir. Psikolojik bask ile sizi ve bizi ypratacak paylamlardan kaçnn... sayfalar prim yapsn diye 15 gün öncenin haberini kendilerince yorumlayp son dakika haberi gibi servis edenleri; sizlerin de bulunduu sosyal platforma ikayet ederek bize yardmc olabilirsiniz. Bu basiretsiz insanlar; burada yaptmz bildirimden dakikalar sonra paylam yapp, tüm brahim Erkal sevenlerini maalesef psikolojik bask altna almaya çalmaktadr... u an bizim tek derdimiz sanatçmz brahim Erkaln salk durumudur. Lütfen dualarnz eksik etmeyiniz...

Ana Sayfaya Git