İşte Benim Stilim sunucusu Öykü Serter aldığı maaşı açıkladı! Banka genel müdürü maaşı alıyor

Ekranların sevilen sunucusu Öykü Serter, merak edilenlerini Nazenin Tokuşoğlu'na anlattı. Serter, kazancından işsizlik dönemine kadar her şeye açıklık getirdi.

Haberler 11.03.2017 - 14:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TE ÜNLÜ SUNUCUNUN SAMM KONUMASI

te ünlü sunucu Öykü Serterin samimi açklamalar: Yeminli mali müavir baba ile ev hanm bir annenin çocuuyum. TED Ankara Kolejinde, Hacettepe Üniversitesinde okudum, Galatasarayda yüksek lisans yaptm.

Bahçeehir Üniversitesindeki doktoram bitiriyorum. Los Angelesta oyunculuk eitimi aldm. çok okurum. Kendime yatrm yaparm. Arada fkryor bilgiler, ukalalktan deil yani

öhretle hiç alakam yok. Memur zihniyetiyle yaarm. 1994te radyo sayesinde bir yol açld. Akademik kariyeri isterdim ama biraz tannnca olamad.

Akademi popüleri sevmez. Bir hocam, Ne oldu, Brooke Shieldsn doktoras var, seninki eksik kalmasn diye mi geldin dedi. Soudum.

BANKA GENEL MÜDÜRÜ KADAR MAAIM VAR

Ar para kazanmadm. Banka genel müdürü kadardr en fazla. Para peinde koan, ücreti yüksek biri deilim. Devamllk ve kalite önemli. Uzun zaman isizdim, birikimim de tükendi ama çkp fakir edebiyat yapmadm. Yokluktan konuamam, kol krlr yen içinde kalr.

Köpeklerime kyafet örüyordum. Bunu bir internet sitesi üzerinden ticarete dönütürmeyi düündüüm anda, Bu Tarz Benim teklifi geldi. Her türlü i bulurum kendime.

HER EY YYEMYORUM

BS (rritabl Barsak Sendromu) olarak bilinen bir hastalm var. Her eyi yiyemiyorum çünkü sindiremiyorum. Diyetisyenlerin hazrlad bir yemek listem var, ona uymak zorundaym.

Akdeniz diyeti dedikleri, balk ve sebze arlkl beslenme ekli mecburiyetim oldu. çikolata, eker sevmem, çay tiryakisiyim. Bu yüzden de çok zayfm.

Az estetii yaptrmadm. Azm büyük, yapacak bir ey yok. Dudaklarm da kendi dudaklarm. 15 yl boyunca sabah akam yüzdüm. Yüzmek sadece vücudu deil, yüzü de dinç tutuyor.

Onun dnda bir ey yapmyorum. Yam gerçekten umurumda deil. Evlenip çocuk sahibi olma aamalarnda ya korkusu devreye giriyor.

Kaynak: Akam

Ana Sayfaya Git