İbrahim Erkal sağık durumu! 'İlaç ve destekle yaşama tutunabiliyor'

İbrahim Erkal sağlık durumu, İbrahim Erkal öldü haberlerinden sonra çok merak edilmeye başlandı. İbrahim Erkal'ın sağlık durumu ile alakalı açıklama da tedavisini sürdüren doktoru tarafından yapıldı

Haberler 05.05.2017 - 00:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ünlü sanatç brahim Erkaln son salk durumu svenleri tarafndan çok merak edilmekte. Gün gün doktorlarndan brahim Erkal salk durumu hakknda açklama yaplsa da sevenlerini sevindirecek bir haber henüz verilmi deil. Evinin otoparknda baygn bulunmas sonrasnda acilen hastaeye kaldrlan ancak aradan geçen zaman sonrasnda beyin kanams geçirdii aalan brahim Erkal ilk olarak özel hastaneye kaldrlm ve sonrasnda da ailesinin istei üzerine Ümraniye Eitim ve Aratrma Hastanesine sevkedilmiti. Tedavisini devam ettiren Doç Dr Salam Erkaln salk durumu ile alakal açklama yapt ve durumunda henüz bir iyileme olmadn açklad. brahim Erkaln salk durumu ile alakal kahreden haber geçtiimiz gün tedavisine devam eden doktoru tarafndan verildi Erkaln yaamsal desteklerle hayata tutunduu açklamas sevenlerini üzdü.

BRAHM ERKAL SALIK DURUMU

Tedavi gördüü zaman içeirisnde hakknda çkan brahim Erkal öldü haberleri konusudna ailesinin sknts devam etmekte iken, ailesinden zaman zaman açklama da yaplyor. Sosyal medya da ya da internette gezen brahim Erkal öldü haberlerine itibar edilmemesi gerekliliini vurgulayan acl aile, kendilerinden baka açklama yapanlara da itibar edilememsi gerekliliinden bahsetti.

SALIK DURUMU AçIKLAMASI

Doç. Dr. Necdet Salam, brahim Erkaln hayati fonksiyonlarnda düzelme görülmedi. Hastamzda beynin hayati fonksiyonlar açsndan da düzelme görülmedi. Ancak kalbin çalmasyla ilgili düzensizlikler, ilaç ve solunum desteiyle kontrol altnda tutuluyor. Hastamzn youn bakm artlarnda yaamsal destek tedavisine devam ediliyor ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git