İçerde 8. yeni bölüm fragmanında tüm dengeler değişecek

İçerde 8. bölümü ile dengeler adeta değişecek.Bu akşamyayınlanacak olan yeni bölümde Sarp, kendini ateşe mi atacak

Haberler 07.11.2016 - 13:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çerde 8. bölümü ile bu akam ekranlara gelecek. Sevilerek izlenilen polisiye dizisinin yaynlaacak olan bu akam ki yeni bölümünde de heyecan dolu sahnelerin varl çok konuulacak. Celalin Sarptan üphelenmesinin sonuçlanaca bu bölüme damgasn vuraca iddialar gündemde. Mestan ile Sarp arasnda da dengeler deiecek.

çERDE YEN BÖLÜMÜNDE OLANLAR HERKES AIRTACAK

Barollerini çaatay Ulusoy, Aras Bulut ynemli, çetin Tekindor ve Mustafa Uurlunun paylat çerdenin 8. bölüm fragman yaynland. Show TVnin iddial yapmlarndan olan çerde de Kebapç Celal, Sarptan üphelenmeye balar ve bu durumu Merte anlatr. Mestan ve Sarp, kebapçda kavga ederler bunun üzerine kebapçya gelen Celal, gördükleri karsnda çlgna döner. Mert ise Umutun yaayp yaamadn örenmek için Füsun ve Eyleme yardm eder. Mert, Umutun kanl gömleindeki kan izlerinden Umuta ulamaya çalr. Heyecan dolu yeni bölümüyle çerde bu akam saat 20.00de izleyicileriyle buluacak.

DENGELER DEECEK

Sarpn, Melekin Celalin kz olduunu örenince kafas karr. Hem onu üzmemek için gerçei gizler, hem de ilikilerine mesafe koymak ister. Mestan, Sarpn Kebapç Celale olan sadakatinden üphelenmeye balamtr. Bunu Celale dillendirir. Mestan iin asl olup olmadn örenmek için Kebapç Celalden onay alp Sarp takip etmeye balar. Celal daha önce Füsun ve Eylemden uzak durmas konusunda uyard Merti Sarp hakknda bir açk yakalamas için Füsunun lokantasna gönderir. Yeim, Sarp Melek konusunda uyarr. Melekin yeni oyunca olduunu, kendisiyle ii bitince frlatp atacan söyler.

Ana Sayfaya Git