İsimsizler final mi yapacak? İsimsizler final bölümü ne zaman?

İsimsizler dizisi final mi yapacak sorusu aslında dizinin gününün değiştiği günden itibaren çok merak edilmekteydi. SÖZ dizisini bile zorlayan İsimsizler reyting kurbanı olacağa benzemekte. Peki İsimsizler final yapacak mı? İsimsizler final bölümü ne zaman?

Haberler 09.12.2017 - 00:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

simsizler dizisi final mi yapacak sorusu aslnda dizinin gününün deitii günden itibaren çok merak edilmekteydi. Kanal D ekranlarnda yaynlanan ve balad ilk Pazartesi akamlar ilk bölümlerde SÖZ dizisini bile zorlayan simsizler reyting kurban olacaa benzemekte. Peki simsizler final yapacak m? simsizler final bölümü ne zaman? Yeni yayn hayatna geçtiimiz sene büyük iddialar ile balayan ve akabinde de büyük mücadeleyi söz dizisi sürdüremeyeceini anlayan simsizler yayn gününde gün deiikliine gitti.

Günü deien simsizler o güne de tutunamayarak son vedasn sunacaa benzemekte Ama ne zaman? Sosyal medya da oldukça ilgi gören hatta her bölümü çok konuulan simsizler final bölümü 27. bölüm de olacak. Reyting oranlarnda oldukça düü gösteren Barakuda Yapm imzal simsizler dizisi, 27. bölümü ile final yapacak. Volkan Kocatürkün yönetmen koltuuna oturduu dizide Uur Güne, Hande Soral, Kürat Alnaçk, Bülent Alk, çakan çulha ve Musab Ekici gibi ünlü isimlerden oluan çok kalabalk bir oyuncu ekibi rol alyordu.

SMSZLER NEDEN BTECEK?

simsizler dizisi yaynland Cumartesi günü itibari ile final yapacak. simsizler final bölümü 27. bölümünde vuku bulacak.Dizinin reyting kurban olduu gözlemlenirken, reytinglerde diplerde seyrettii örenildi.

SMSZLER YERNE HANG DZ GELECEK?

Yaynland Pazartesi günlerinden Cumartesi günlerine gönderilen dizinin 27. bölümü ile bitmesi akabinde yerine çala kel ile Alian buluturan Dostlar Mahallesi balayacak.

Ana Sayfaya Git