Çağla Şikel'den gecikmiş itiraf 'Boşanmak istemezdim'

Çağla Şikel katıldığı Hülya Avşar'ın programında eski Eşi Emre Altuğ ile alakalı çarpıcı açıklamalarda bulundu. Çağla Şikel Emre Altuğ'dan boşanmak istemediğini açıkladı

Haberler 03.05.2017 - 16:11 Son Güncelleme : 03.05.2017 - 17:17

Hülya Avarn sunumu ile Bir Hülya Avar Sohbeti her hafta farkl konuklar ile seyircilerin karsna çkmakta. Her hafta bir ünlünün davet edildii Bir Hülya Avar Sohbeti bu hafta ki konuu ünlü manken çala ikel. Geçmie ve gelecee dair çarpc açklamalar yapan ikel, gençlii i hayat ve evlilii konusuna deindi. Emre Altu ile evlilii ve boanma süreci hakknda konuan çala ikel, Altudan asla boanmak istemedim eklinde açklama yapt.

çala kel, 2015 ylnda boand ei Emre Altula ilgili Asla boanmak istemezdim! dedi. Hülya Avarn Nasl bir erkek istersin? sorusuna da içtenlikle cevap veren çala ikel, hayat hakknda merak edilen sorular samimiyetle yantlad.

çala ikel, 2 Ocak 1979, stanbul doumlu oyuncu, sunucu ve manken. Annesi Asuman ikel Adanaldr, babas ise Karsl Azerbaycan Türklerindendir.

lkokula stanbulda 1985 ylnda Ahmet Hamdi Tanpnar lkokulunda balad. çala ikel daha sonra ilkokul 4. snftan itibaren stanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarnda bale eitimi ald. 1993te Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarn Ortaokul bölümünden mezun oldu. 1993-1996 yllar arasnda Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarnda Lise örenimine devam eden çala ikel, 1997den itibaren Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarnda Yüksek Lisans eitimi alan çala kel 1999 senesinde okuldan mezun oldu.

Ana Sayfaya Git