Acı Aşk dizisi ne zaman başlayacak? Nihayetinde start veriyor mu?

Acı Aşk ne zaman başlayacak? Acı bir aşk ve darmadağın bir aşk öyküsünü konu alan 'Acı Aşk' için geri sayım başladı. Herkesin merakla beklediği Yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun’un yer aldığı ve büyük bir merakla beklenen Acı Aşk dizisi için ön görülen tarih ve Acı Aşk oyuncuları detayı haberimizde

Haberler 08.12.2015 - 17:53 Son Güncelleme : 08.07.2023 - 19:23

Acı Aşk ne zaman başlayacak? Acı bir aşk ve darmadağın bir aşk öyküsünü konu alan Acı Aşk için geri sayım başladı. Herkesin merakla beklediği Yönetmen koltuğunda M. çağatay Tosunun yer aldığı ve büyük bir merakla beklenen Acı Aşk dizisi için ön görülen tarih ve Acı Aşk oyuncuları detayı haberimizde

Yapımını TMC, yapımcılığını Erol AVCInın üstlendiği, senaryosunu Sema Ali Erol, Figen Şakacı ve Mahir Erolun kaleme aldığı, müziklerini Kıraçın yaptığı; Acı Aşk, acı bir aşkın darmadağın ettiği hayatları anlatıyor. Yönetmen koltuğunda M. çağatay Tosunun yer aldığı ve büyük bir merakla beklenen Acı Aşk dizisi için geri sayım başladı...

BİR AŞKIN DARMADAĞIN ETTİĞİ HAYATLAR!

Acı Aşk, mutluluk ve masumiyetle başlayan bir aşkın darmadağın ettiği hayatları konu alıyor. Bir yandan Melek (Sezgi Sena Akay) ve Bulutun (Seçkin Özdemir) rüya gibi yaşadığı imkansız aşkları, diğer yandan sevgiye aç bir kadın olan Sudenin (Selin Şekerci) çırpınışı ve bütün bu gönül tutulmalarının arasında aşkın fedakarlık ve cesaretten ibaret olduğunu hatırlatan Ali (Alperen Duymaz) Bu kördüğüm nasıl çözülecek, yolları nasıl kesişecektir.

GENç VE USTA İSİMLER BİR ARADA

Sezonun iddialı dizilerinden Acı Aşk; oyuncu kadrosunda genç ve tecrübeli isimleri buluşturuyor. Gençlerin beğeniyle takip ettiğiSeçkin Özdemir, sevilen oyuncu Selin Şekerci ve Best Model of The World birincisi Sezgi Sena Akayın yanı sıra, Alperen Duymaz, Hüseyin Avni Danyal, Neriman Uğur ve Erkan Can,ın da kadrosunda bulunduğu ,Mutlu Güney, Sırma Gülen, Tolga Mendi, Nazan Diper, çağla Özavcı, Umur Yiğit Vanlı ve Türkü Turanın da eşlik ettiği Acı Aşk, çok yakında Show TV ekranında izleyicisiyle buluşacak.

Seçkin Özdemir kimdir?

Seçkin Özdemir 25 Ağustos 1981 tarihinde İstanbulda dünyaya geldi. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbulda tamamladıktan sonra, üniversite eğitimi için Kocaeliye gitti. Kocaeli Üniversitesi İktisat bölümü mezunudur. Ardından Müjdat Gezen Sanat Merkezi MSM de tiyatro eğitimi aldı.

2000 senesinde Kocaelinin bölgesel yabancı müzik radyolarından Red Fm de radyo programcılığına başladı. 2002 senesinde yapmaya başladığı Brainstormisimli radyo show programı Kocaelide büyük ilgi gördü ve program 2004e kadar devam etti. Antalya, İstanbul ve Bodrumun birçok önemli kulübünde dj olarak kalabalıklara performans sergiledi.

2004 senesinde İstanbul My Radioda 5 ay boyunca drive timeda interaktif bir radyo show programı gerçekleştirdi. 2004 Ağustos ayında Number 1a transfer olarak televizyon programı da yapmaya başladı. 2005 senesinde Fosters sponsorluğunda yaptığı Faraş isimli absürd programın ardından, 2006 senesinde Türkiyenin en büyük gençlik kulubü Gnctrkcll Seçkin Özdemirle çalışmaya başladı. 2 sene Number 1 Tv ve Number 1 Fmde yönetmen Önder Kızılkanla birlikte Gnctrkcll sponsorluğunda Play isimli gençlik müzik eğlence programını hazırlayıp sundu ve ayrıca Gnctrkcllnin Türkiye çapındaki organizasyonlarında sahne sunuculuğu yaptı.

Müjdat gezen sanat merkezinde aldığı tiyatro eğitiminin ardından Akbank, Ülker, Binboa Vodka, Coca-Cola ve Gnctrkcll reklam filmlerinde rol aldı ve 2008 yılında Atvnin Yaban Gülü dizisinde Burak karakterini oynadı.

Ana Sayfaya Git