Acı Aşk yeni bölüm, 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Acı Aşk Selin Şekerci kimdir? Aşk kördüğümü çözülecek mi?

Show TV'nin yeni yerden bitme dizisi başrol oyuncusu Selin Şekerci önderliğinde Acı Aşk, ilk bölümü ile izleyici kapasitesini fullemişken, Acı Aşk dizisinin 2. bölüm fragmanı çıktı. Acı Aşk 2. bölüm fragmanı, Acı Aşk yeni bölüm fragmanı ize, seyret. Acı Aşk Selin Şekerci kimdir?

Haberler 26.12.2015 - 01:18 Son Güncelleme : 26.12.2015 - 01:18

Show TVnin yeni yerden bitme dizisi başrol oyuncusu Selin Şekerci önderliğinde Acı Aşk, ilk bölümü ile izleyici kapasitesini fullemişken, Acı Aşk dizisinin 2. bölüm fragmanı çıktı. Acı Aşk 2. bölüm fragmanı, Acı Aşk yeni bölüm fragmanı ize, seyret. Acı Aşk Selin Şekerci kimdir?

Show Tvnin cuma akşamları izleyici ile buluşacak dizisi Acı Aşkın 2. bölümüne ait fragmanı yayınlandı. Yeni dizinin cuma akşamları izliyiciyi Show Tv ekranlarına bağlaması bekleniyor.

ACI AŞK çOK YAKINDA SHOW TVDE

Acı Aşk, mutluluk v masumiyetle başlayan bir aşkın darmadağın ettiği hayatları konu alıyor. Bir yandan Melek (Sezgi Sen Akay) ve Bulutun (Seçkin Özdemir) rüy gibi yaşadığı imkansız şkları, diğer yandan sevgiye aç bir kdın olan Sudenin (Selin Şekerci) çırpınışı v bütün bu gönül tutulmlarının arasında aşkın fedkarlık ve cesaretten ibret olduğunu hatırlatn Ali (Alperen Duymaz) Bu kördüğüm nasıl çözülecek, yolları nasıl kesişecektir.

GENç VE USTA İSİMLER BİR ARADA

Sezonun iddialı dizilerinden Acı Aşk; oyuncu kadrosunda gnç v tcrübeli isimleri buluşturuyor. Gençlrin beğeniyle takip ettiği Sçkin Özdemir, seviln oyuncu Selin Şekerci ve Bst Model of The World birincisi Szgi Sena Akyın yanı sıra, Alpern Duymaz, Hüsyin Avni Danyal, Neriman Uğur ve Erkn Can,ın da

kadrosunda bulunduğu ,Mutlu Güney, Sırma Gülen, Tolga Mndi, Nazan Diper, çağla Özavcı, Umur Yiğit Vnlı ve Türkü Turnın da şlik ettiği Acı Aşk, çk yakında Show TV ekranında izlyicisiyle buluşacak.

ACI AŞK çOK YAKINDA SHOW TVDE

Acı Aşk, mutluluk ve masumiyetle başlayn bir aşkın darmadağın ettiği hayatları knu alıyor. Bir yandan Melk (Sezgi Sena Akay) ve Bulutun (Seçkin Özdmir) rüya gibi yşadığı imkansız aşkları, diğer yndan sevgiye aç bir kadın olan Sudenin (Selin Şekerci) çırpınışı v bütün bu gönül tutulmalarının arasında aşkın fedakrlık v cesaretten ibaret lduğunu hatırlatan Ali (Alperen Duymaz) Bu kördüğüm nasıl çözülecek, yolları nsıl kesişecektir?

Selin Şekerci kimdir?

Babası Arap, annesi Azeri asıllıdır.İlkokul, ortaokul ve liseyi İzmirde okudu. İzmir Devlet Tiyatrosunda oyunlarda yer aldı. İzmirde özel tiyatrolarda ve çocuk oyunlarında oynadı. Daha sonra İstanbula geldi ve dizilerde, reklamlarda oynamaya başladı.

Panda, Tariş Zeytinyağı ve Turkcell Selocan Şanslı Gün reklamlarında oynamıştır. Kavak Yelleri adlı bir gençlik dizisinde üç bölüm Feyza karakterini ve Melekler Korusun adlı duygusal, dram ağırlıklı gençlik dizisinde Özgür çelikli adlı üniversite öğrencisi bir karakteri canlandırmıştır. Ay Büyürken Uyuyamam adlı Türk yapımı filmde rol almıştır. 2014 yazı itibari ile başlayan Kaçak Gelinlerdizisinin baş rollerinden biri olan Şebnem Gürsoy karakterini canlandırmıştır. 2015 Kasım ayında ilk teaserı yayınlanan ve sosyal ağlarda oldukça büyük bir ilgiyle karşılanan Acı Aşk dizisinde Sude karakterini canlandıracaktır.

Seçkin Özdemir kimdir?

25 Ağustos 1981 tarihinde İstanbulda dünyaya geldi. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbulda tamamladıktan sonra, üniversite eğitimi için Kocaeliye gitti. Kocaeli Üniversitesi İktisat bölümü mezunudur. Ardından Müjdat Gezen Sanat Merkezi MSM de tiyatro eğitimi aldı.

2000 senesinde Kocaelinin bölgesel yabancı müzik radyolarından Red Fm de radyo programcılığına başladı. 2002 senesinde yapmaya başladığı Brainstormisimli radyo show programı Kocaelide büyük ilgi gördü ve program 2004e kadar devam etti. Antalya, İstanbul ve Bodrumun birçok önemli kulübünde dj olarak kalabalıklara performans sergiledi.

2004 senesinde İstanbul My Radioda 5 ay boyunca drive timeda interaktif bir radyo show programı gerçekleştirdi. 2004 Ağustos ayında Number 1a transfer olarak televizyon programı da yapmaya başladı. 2005 senesinde Fosters sponsorluğunda yaptığı Faraş isimli absürd programın ardından, 2006 senesinde Türkiyenin en büyük gençlik kulubü Gnctrkcll Seçkin Özdemirle çalışmaya başladı. 2 sene Number 1 Tv ve Number 1 Fmde yönetmen Önder Kızılkanla birlikte Gnctrkcll sponsorluğunda Play isimli gençlik müzik eğlence programını hazırlayıp sundu ve ayrıca Gnctrkcllnin Türkiye çapındaki organizasyonlarında sahne sunuculuğu yaptı.

Müjdat gezen sanat merkezinde aldığı tiyatro eğitiminin ardından Akbank, Ülker, Binboa Vodka, Coca-Cola ve Gnctrkcll reklam filmlerinde rol aldı ve 2008 yılında Atvnin Yaban Gülü dizisinde Burak karakterini oynadı.

2011 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultanın sevgilisi Leo Karakterini canlandırmıştır. Sanatçı son olarak Al Yazmalım isimli dizide Özge Özpirinçci ile birlikte başrol oynamıştır. 2013 yılı Mart ayında başlayan ve Im Sorry, I Love You adlı bir Kore dizisinden uyarlanan Bir Aşk Hikayesi adlı dizide Damla Sönmez ile başrol oynamıştır.2014 yılın Aralık ayında başlayan Günahkar dizisinde Gülcan Arslan ve Hazal Filiz Küçükköse ile başrol oynamıştır.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır