Acun’un keşfi FETÖ’den gözaltında!

FETÖ lideri Fethullah Gülen'e yakın isimler basketbolcu Enes Kanter ve eski futbolcu Hakan Şükür ile yazışmaları ortaya çıkan TV8 ekranlarında yayınlanan Yetenek Sizsiniz yarışması ile ün kazanan Atalay Demirci Ankara'da gözaltına alındı.

Haberler 05.08.2016 - 16:56 Son Güncelleme : 05.08.2016 - 16:56

FETÖ lideri Fethullah Gülene yakın isimler basketbolcu Enes Kanter ve eski futbolcu Hakan Şükür ile yazışmaları ortaya çıkan TV8 ekranlarında yayınlanan Yetenek Sizsiniz yarışması ile ün kazanan Atalay Demirci Ankarada gözaltına alındı.

Atalay Demirci, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimi soruşturması kapsamında Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.

AA muhabirinin emniyet yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan Demirci, Ankara Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

Oyuncu Atalay Demircinin işlemlerin ardından Adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Sosyal medya platformu Twitter hesabı hacklenen Yetenek Sizsiniz programının birincisi Atalay Demircinin eski Galatasaraylı Hakan Şükür ve basketbolcu Enes Kanter ile yaptığı konuşmalar yayınlanmıştı. Yazışmalarda oyuncu Atalay Demircinin Enes Kantere, 29 Temmuz tarihli olduğu öne sürülen mesajda Tedbiren takibi bırakmak zorundayım bu arada, anlarsın kardeşim. Nelere bakarak insan avlıyorlar dediği iddia ediliyordu.

Demircinin, ABDde bulunan FETÖ mensubu basketbolcu Enes Kanterle yazıştığı görüldü. Ay-Yıldız Team isimli hacker grubunun hacklediği stand-upçı Atalay Demircinin DMleri (Twitter özel mesaj) ele geçirmişti.

15 Temmuzdan sonra meydanlara çıkarak demokrasi nöbeti tuttuğunu söyleyen Demircinin, 29 Temmuzdaki yazışmalarında Kantere şu mesajı atmıştı

takibi bırakmak zorundayım tedbiren kardeşim, nelere bakarak insan avlıyuorlar, dur bakalım gelcez gibi biz de oralara, nolur dua et, Allaha emanet ol dediği ortaya çıkmıştı.

Ana Sayfaya Git