Adı Mutluluk 1. Bölüm - Kumsal ve Batu’nun hikayesi

Yaz geldi ve yaz dizileri sezonu başladı. Yaz dizilerinin en çok başarılı olduğu bilinen kanalı Fox TV’nin bir yaz dizisi de Adı Mutluluk. Adı Mutluluk 22 Haziran (dün akşam) 1. (ilk) bölümü ile ekranlarımıza konuk oldu. Batu ve Kumsal’ın hikayesinin anlatıldığı dizi seyirciyi ekran başına kilitlemeyi başardı. İşte Adı Mutluluk 1. Bölüm izleme linki aşağıda…

Haberler 23.06.2015 - 22:49 Son Güncelleme : 23.06.2015 - 22:49

Kiraz Mevsimi ve Aşk Yenidenin yapımcısı olan Süreç Filmin yapımcılığını yaptığı ve başrollerini Ulan İstanbulun yakışıklı oyuncusu Kaan Yıldırım ve Ezgi Eyüboğlunun paylaştığı Fox TVnin yeni yaz dizisi ADI MUTLULUK söylendiği gibi içimizi ısıttı hakikaten.

ADI MUTLULUK 1. BÖLÜM ÖZETİ

Kumsalın babasından gizli İstanbulda bir üniversite kazanmasıyla İzmirden İstanbula uzanan bir özgürlük hikayesi. Babasını karşısına aldığı gün tanıştığı Batu sayesinde mutluluğu ve özgürlüğü için İstanbula gitmeye karar veren Kumsal; annesinin yıllar önce yaptığı gibi evi terk etti ve kendini bir anda bir yurt odasında buldu. Kumsal artık İstanbuldaydı ve İstanbul Kumsalın artık kendi ayakları üstünde durmayı, yalnızlığı, hayal kırıklıklarını ve dostluğu öğreneceği yer olacak. İşte Adı Mutluluk 1. Bölüm tek parça izleme şansı.

ADI MUTLULUK 1. BÖLÜM İZLE

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır