Aleyna Tilki’nin aranjörü Emrah Karaduman bıçaklı saldırıya uğradı! Hayati tehlikesi sürüyor

Genç besteci, aranjör ve DJ Emrah Karaduman, program için geldiği Eskişehir'de şoförü Volkan Karaca ile birlikte uğradığı bıçaklı saldırıda ağır yaralandı. Polis, olayla ilgili bir kişiyi gözaltına aldı.

Haberler 11.03.2017 - 13:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Aleyna Tilki ile geçtiimiz yl en iyi çk yapan isimlerden olan DJ Emrah Karaduman, Eskiehirde oförü ile birlikte bçakl saldrya urad. Karaduman, saldrda ar yaraland.

Olay gece saat 00.30 sralarnda Honudiye Mahallesi smet nönü Caddesinde meydana geldi. Bir elence merkezine programa çkmak için Eskiehire gelen Emrah Karaduman ile oförü Volkan Karaca kaldklar otel giriinde bir kiinin bçakl saldrsna urad.

KARADUMAN, KARNINDAN VE SIRTINDAN AIR YARALANDI

Karnndan ve srtndan bçaklanarak ar yaralanan Emrah Karaduman ambulansa Eskiehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi Tp Fakültesi Hastanesine, kolundan ve elinden yaralanan oförü Volkan Karaca da Eskiehir Yunus Emre Devlet Hastanesine kaldrld.

ADI AçIKLANMAYAN ÜPHEL YAKALANDI

Emrah Karaduman ile oförü Volkan Karacay bçakla yaralayan üpheli ksa sürede polis ekipleri tarafndan yakaland. Ad açklanmayan üpheli, gözaltna alnarak çar Polis Merkezi Amirliine götürüldü.

KARADUMAN YOUN BAKIMDA

Emrah Karadumann ESOGÜ Tp Fakültesi Hastanesi youn bakm servisinde tedavinin devam ettii belirtilirken, oförü Volkan Karaca da Yunus Emre Devlet Hastanesi acil servisinde ilk müdahalesi yapldktan sonra ambulansla ESOGÜ Tp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

ALEYNA TLK HASTANEYE GELD

Sanatç Aleyna Tilki, gece Eskiehirde bçakl saldrya urayan ünlü sanatç Emrah Karadumann salk durumunun iyi olduunu söyledi.

Tilki, Eskiehir Osmangazi Üniversitesi Tp Fakültesi Hastanesinde tedavisi devam eden ünlü sanatç Emrah Karaduman ziyaret etti. Ziyaret sonras gazetecilere açklamalarda bulunan Aleyna Tilki, çok üzücü bir olay yaandna dikkat çekti. Tilki, Arkadalar çok üzücü bir olay yaadk. Ama Allaha ükürler olsun ki çok ucuz atlattk. Gayet iyiyiz. Kendisi çok iyi. Tabi ki de çok üzgünüz. uanda verebileceim bilgi budur. Bir de adli bir olay olduundan çok da fazla konumann, irdelemenin uygun olmadn düünüyorum. çok çok iyiyiz, hiçbir sorunu yok dedi.

Y OLDUUNU ONAYLAYAN HAREKETLER VARDI

Bir gazetecinin, görüebildiniz mi? sorusuna ise Tilki, öyle cevap verdi:

yi olduunu onaylayan hareketleri vard. Zaten uuru, bilinci her eyi açk. çok iyi bir durumdayz, hiçbir ey yok.

Konser vermek için Eskiehire gelen Emrah Karaduman (30), gece saatlerinde oförüyle beraber etkinliin yaplaca gece kulübüne girerken bçakl saldrya uramt.

ALEYNA TLKYE PLATONK AIIM

Öte yandan saldry gerçekletiren E.D. (33) isimli ahsn da polisin yapt operasyonla yakaland örenildi. Saldrgann ilk ifadesinde, Aleyna Tilkiye platonik am. O yüzden bçakladm dedii öne sürüldü.

Kaynak: Vatan

Ana Sayfaya Git