Analar ve Anneler 6. bölüm fragmanı yayınlandı! Analar ve Anneler Zeliha özgürlüğe kavuşuyor! 26 Kasım 2015 ATV

AY Yapım imzalı ATV' nin yeni dizisi Analar ve Anneler bu akşam yayınlanacak 6. bölümü ile herkesi ekranları başına kilitleyeceğe benziyor. Analar ve Anneler 6. bölüm fragmanı merak edenler için haberimizde. Analar ve Anneler 6. bölümün de Zeliha' nın mapustan çıkıp özgürlüğüne kavuşması bir çok kişiyi rahatsız eder. Analar ve Anneler özeti ve yeni bölün fragmanı

Haberler 26.11.2015 - 17:24 Son Güncelleme : 26.11.2015 - 17:24

AY Yapım imzalı ATV nin yeni dizisi Analar ve Anneler bu akşam yayınlanacak 6. bölümü ile herkesi ekranları başına kilitleyeceğe benziyor. Analar ve Anneler 6. bölüm fragmanı merak edenler için haberimizde. Analar ve Anneler 6. bölümün de Zeliha nın mapustan çıkıp özgürlüğüne kavuşması bir çok kişiyi rahatsız eder. Analar ve Anneler özeti ve yeni bölün fragmanı

Analar ve Anneler 6.bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Zelihanın hapisten çıkması düzeni bozuyor. Kader, Muratı bırakmak niyetinde değil. Dizinin yeni bölümünde bu akşam neler olacak?

Ay Yapım imzalı, Okan Yalabık, Binnur Kaya, Sinem Kobal, Hazar Ergüçlü, Ulaş Tuna Astepe, Metin Akdülger ve Nazan Kesalın rol aldığı Analar ve Anneler bu akşam ATVde!

ANALAR VE ANNELER 6.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Zeliha cezaevinden çıkar. Mahkm olarak geçirdiği beş sene, Zelihayı çok daha korkusuz ve güçlü kılmıştır. Oğlu Muratı bulmak için doğruca Nerimanın evine gider. Yıllar sonra Zelihayı karşısında gören Neriman, vicdanıyla son kez hesaplaşmak zorunda kalacaktır. Kader, geçen beş yıl içinde Muratı evladı bellemiş, hayata Murat sayesinde tutunmuştur. Zelihaya zamanında kendi elleriyle Muratı teslim etmek istemiş olsa da artık evladından ayrılmayı asla göze almayacaktır. Tahsin ise esrarengiz bir kimlikle karşımızdadır geçen beş senenin sonunda ve Zelihayı Tahsinle ilgili büyük bir sürpriz beklemektedir.

Analar ve Anneler 6. bölüm fragmanı için tıklayınız

Sinem Kobal kimdir?

14 Ağustos 1987 yılında İstanbulda doğdu. Aslen Rize, Hemşinli bir ailenin kızıdır.[1] Babası inşaat mühendisi, annesi ise ev hanımıdır. Selena dizisinde Atacan Baybars adlı karakteri canlandıran Kerem adında bir erkek kardeşi bulunmaktadır.

Star TVde yayınlanan Hürrem Sultan dizisinde Ayşe karakterini canlandırmıştır.

Sinem Kobal, dört yaşında Yıldız Alper bale okulunda başladığı bale eğitimine sekiz yıl devam etmiştir. Royal Akademiden diplomasını almıştır. İSTEK Vakfı Özel Acıbadem Lisesinden mezun olmuştur.[kaynak belirtilmeli] Başarılı bir öğrenci olan Sinem Kobal, ortaokulda öğrenci iken, voleybol takımıyla ikincilik ve step birinciliği kazanmıştır. Şimdi ise latin dansı ve Aikido sporu yapmaktadır.

Dormen Tiyatrosunda aldığı eğitimle sanat hayatına giriş yapmış, henüz 13 yaşındayken ilk kez Dadı adlı televizyon dizisinde rol almaya başlamıştır. Daha sonra bir sezon daUygur Tiyatrosunda çalışmıştır.

Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları Bölümü mezunudur.[2]

atvde yayınlanmış olan Selena adlı bir fantastik dizide Selena adlı bir karakteri oynamıştır. Akatlar Kültür Merkezinde yapılan Jetix çocuk Ödülleri Ödül Töreninde başrolünü oynadığı Selena dizisi En Sevilen Yerli Televizyon Dizisi seçilmiş, Sinem Kobal ise yine bu törende En Sevilen Türk Kadın Oyuncu seçilmiştir.

2010 Yazında Kanal Dde başlayan daha sonra Star TVde yayınlanan Küçük Sırlar dizisinde Su karakterini canlandırdı.

5 Şubat 2010da Romantik Komedi [3] filminde Didem karakterini canlandırdı. 14 Şubat 2013te ise Romantik Komedi 2 vizyona girdi, bu filmde Kobal aynı rolü tekrarladı.

Analar ve Anneler Konusu

BİNNUR KAYA ANALAR VE ANNELERDE çOK ŞAŞIRTACAK!

Yeni tanıtımda Binnur Kayanın canlandırdığı Hemşire Neriman karakteri ilk kez ekrana geldi. Okan Yalabıkın hayat verdiği Polis Ayhanın ablası olan Neriman, Zeliha ve Kaderin hayatlarını değiştiren isim olarak çok konuşulacak. Şimdiye kadar canlandırdıklarından çok farklı bir karakterle ekrana gelmeye hazırlanan Binnur Kaya izleyicileri çok şaşırtacak.

İlk bölümden ipuçlarının yer aldığı tanıtımda ayrıca; Anadolunun bir köyünde yaşayan Kader ile İstanbulda dönemin rüzgarına kapılan eşi nedeniyle hayatında sarsıntılar yaşamaya başlayan Zelihanın dramına dair sahneler yer aldı. Burak Tamdoğan ve Hakan Kurtaşın da ilk defa gözüktüğü tanıtım, çarpıcı sahneleriyle ilgi topladı.

Senaristliğini Berkun Oyanın, yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekinin üstlendiği, güçlü oyuncu kadrosunda; Okan Yalabık, Binnur Kaya, Sinem Kobal, Hazar Ergüçlü, Ulaş Tuna Astepe, Metin Akdülger ve Nazan Kesalın yer aldığı Analar ve Anneler yakında ATV ekranlarından izleyicisiyle buluşacak.

Yeni sezonun, hikayesi ve oyuncu kadrosu ile çok ses getirecek yapımı olacak Analar ve Anneler 1970li yılları ekrana getirecek. Dizi; birbirlerinden çok farklı hayatlar yaşayan iki genç anne olan Kader (Hazar Ergüçlü) ve Zelihanın (Sinem Kobal) aynı evlat için vermek zorunda kaldıkları savaşı konu alıyor.

Ana Sayfaya Git