Anne 3. bölüm fragmanında Güneş ailesinin akıbeti belli olacak

Anne dizisi 3. bölüm fragmanı ile izleyicilerinde büyük heyecan yarattı. Dizinin yayınlanacak yeni bölümü ile ilgilİ detaylara ulaşıldı.

Haberler 07.11.2016 - 12:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Star ekranlarnn sevilen ve çok beklenilen dizisi Anne bu hafta 3. bölümü ile ekranlara merhaba diyecek. Herkesin tepkisini çeken sahnelerin yaand dizi hakknda hafta içeris,nde ortala atlan Cansu Derenin sette kavga ettii iddialarnn sonucunu herkes merak etmekte iken Turna ve Zeynepin eve girmesi ile adeta herkes oka girdi. Güne ailesinde deen dengeler ve Dizinin 3. bölümünde yaanacaklar detaylar haberimizde.

ANNE 3. BÖLÜM FRAGMANI DETAYI

8 Kasm Sal akam 3. bölümü ile ekranlara gelecek olan Anne dizisinde heyecan süregeliyor. Barolerinde Cansu Dere, Beren Gökyldz, Vahide Perçin, Gülenay Kalkan ve Gonca Vuslaterinin yer ald Anne dizisi 3. yeni bölümü ile Star ekranlarnda yarn akam olacak. Yaynlanan 3. fragmannda neer olaca sorusunun da cevabna ulalrken, Güne ailesinin akbeti de merak konusu oldu.

ANNE YEN BÖLÜMDE NELER OLACAI BELRLEND

Yayn Günü: 8 Kasm Sal

Yayn Saati: 20.00

Bandrmada Melek için umutlar artk tükenmitir. Cengiz, uleden cenaze ilemlerini balatmasn ister. ule, Cengizin istediini yapmazsa onu da kaybetme ihtimaliyle yüz yüze kalr. Cengiz ve Melek arasnda seçim yapmak zorunda kalan ulenin akl iyice karr

Turna, her eyin yoluna girdiini ve mutlu bir aileye kavutuunu düünürken, geçmiini bilen biriyle karlar. Turna onu Melek olmadna ikna etmek için elinden geleni yapsa da, tannma korkusu bütün huzurunu kaçrr.

Alinin Zeynep hakknda örendii bilgi, onu Zeynep ve Turnann saklad srra bir adm daha yaklatrr. Ali örendiklerini saklamasna karlk, yapt teklifle, Zeynepin dünyasn alt üst eder

ANNE SET ADETA KARITI DDALARI

Anne dizisinin oyuncusu Cansu Dere, kostüm nedeniyle sanat yönetmeniyle sette kavgaya tututu. Taraflar yapmc sakinletirdi. Huylu huyundan vazgeçmiyor. Kapris kraliçesi Cansu Dere, Anne dizisinin setinde kaprisleriyle yine barolde Bir dönem rol ald Sla dizisinin çekimlerinde partneri Mehmet Akif Alakurt ile tartan Cansu Dere, dizi final yapncaya kadar partneriyle küs kalmt. O dönem kaprisleriyle manetlere tanan hatta sette çkard huzursuzluklar nedeniyle ad kapris kraliçesine çkan Derenin Anne dizisinin setinde bu kez sanat yönetmeniyle tartt iddia edildi.

SON BÖLÜMDE NELER OLMUTU

Yeni bir hayat umuduyla stanbula giden Zeynep ve Melek, aslnda hiçbir eyin sandklar kadar kolay olmad gerçeiyle yüzleti. Üstelik yllar önce öz annesi tarafndan terk edilen Zeynepi de kötü bir sürpriz bekliyordu. Cezaevinden çkar çkmaz Cahidenin peine düen Gönülün yolu ise Zeynep ve Melek ile kesiti. Bir yandan Melek için tavsiyeler alan dier yandan da kendi geçmiindeki aclar Gönüle anlatan Zeynep, onun verdii tavsiyeler üzerine Meleki ailesinin yanna geri götürmeye karar verdi. Ancak hayat yine onun planladnn tersine akt ve karlatklar büyük tehlike dengeleri deitirdi.

Ana Sayfaya Git