Arka Sokaklar 433. Bölüm fragmanı yayınlandı! Mesut komiser, oğlu kaçırılınca çılgına döndü

Arka Sokaklar bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşatmayı başardı. Heyecan seviyesi yüksek olan dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde Ekip, Seyfi ile görüşmeye gitti ve kendilerine bilgi vermesi yönünde onu uyardı. Seyfi, bu uyarıyı dikkate almadı ve kendi işini kendi halletmenin yollarını denedi.

Haberler 11.03.2017 - 13:59 Son Güncelleme : 11.03.2017 - 14:44

Son bölümün ardndan izleyiciler yeni bölüm fragman hakknda aratrma yapmaya baladlar. Peki, Arka Sokaklar 433. bölüm fragman yaynland m?

Evet merakla beklenen Arka Sokaklar 433. Bölüm fragman sonunda yaynland. Mesut komiserin olu Tunç, Malik Boran tarafndan kaçrlyor. Durumu haber alan Mesut komiser adeta çlgna dönüyor.

Arka Sokaklar bu akam yaynlanan son bölümünde heyecan kald yerden devam etti. Kanal D ekranlarnn sevilen dizisi Arka Sokaklar, her hafta olduu gibi bu cuma akam da izleyicileri derinden etkilemeye devam etti. Son bölümde Örgüte eskiden katlp, sonrasnda itirafç olan Ezma, hapisten yeni çkmt. Malik, kzn peine dütü. Nefes kesen son bölümün ardndan izleyiciler yeni bölüm fragmann merak etmeye baladlar. Peki, Arka Sokaklar 433. bölüm fragman yaynland m?

Kanal D ekranlarnn izleyiciler tarafndan soluksuz takip edilen aksiyon dolu dizisi Arka Sokaklar yaynlanan yeni bölüm fragmanyla bomba gibi geliyor. Diziseverlerin merakla bekledii Arka Sokaklarn yeni bölümü cuma akam ekranlarda olacak. Dizinin yaynlanacak olan yeni bölümünde oldukça hareketli dakikalar yaanacak. Yeni bölümde Malik, örgütüne para toplamak için, dou bölgesindeki önde i adamlarndan haraç almaya balar. Bu i adamlarndan bir tanesi olan Seyfi ekibe tandk gelir.

YEN BÖLÜMDE NELER OLACAK

Malik, örgütüne para toplamak için, dou bölgesindeki önde i adamlarndan haraç almaya balar. Bu i adamlarndan bir tanesi olan Seyfi ekibe tandk gelir. Ekip, Seyfi ile görümeye gider ve kendilerine bilgi vermesi yönünde onu uyarr. Seyfi, bu uyary dikkate almaz ve kendi iini kendi halletmenin yollarn dener. Örgüte eskiden katlp, sonrasnda itirafç olan Ezma, hapisten yeni çkmtr. Malik, kzn peine düer. Ancak, kendi adam Yaser ve Ezma ile ilgili, geçmiten kalan ve çözülmemi bir dava vardr. Malikde olayn içindedir. Kendi aralarnda anlamazlk çkar. Rza Baba ve ekibinin, Malikin hücre evlerini çökertmeye devam etmesi, adam çileden çkarr. Dadaki üstlerinden de azar iiten Malik, Mesuttan intikam almak için en güçlü plann uygulamaya sokar.

ARKA SOKAKLAR 433. BÖLÜM FRAGMANI ZLE

Failed to load the video

Ana Sayfaya Git