Arka Sokaklar 459. bölüm 1 Kasım akşamı Hakan komiser fişi çekildi

Arka Sokaklar son bölümü ile Kanal D ekranlarındak yerini aldı. on yılı aşkın süredir Kanal D ekranlarında olan Arka Sokaklar 459. bölümü ile ekranlarda oldu. Peki Arka Sokaklar son bölüm de neler oldu

Haberler 01.12.2017 - 23:46 Son Güncelleme : 02.12.2017 - 00:05

Arka Sokaklar son bölümü ile Kanal D ekranlarndak yerini ald. on yl akn süredir Kanal D ekranlarnda olan Arka Sokaklar 459. bölümü ile ekranlarda oldu. Arka Sokaklar Hakan komiser bu akam büyük bir ok yaad. Arka Sokaklar 459. bölüm tantmnda karmza çkan detay da uyuturucu çetesine baskn yapld ve Ali ve Hakan komitesinin bana kötü iller geldii gözlemlenmiti.

ARKA SOKAKLAR 459. BÖLÜM ÖZET

Hüsnü, hayat arkada Suatn ölümünden sonra uzunca bir süre kadn arkada aramamt. Nazikenin önayak olmas ile Rza Babann einin tantrd Gonca, Hüsnüyü etkilemeyi ksa zamanda baarr. Gonca da eini kaybetmi ve hayatna baka birisini almamtr. Gonca ilk olarak Hüsnünün olu Hayderberk ile güzel bir iletiim kurmutu. Sonra, doum gününde Zeli ile tanp onda güzel izlenimler brakmt. Goncay merak eden Nazike ise, eve davet etmesi için Hüsnüye cesaret vermiti. O gün gelir. Gonca, çoban ailesi ile tanr. Tekin eve geç gelir ve babasna kar tavrldr. Annesinin yerine kimseyi koymay düünmüyordur ve bu fikrini de babasna sert bir dille ifade eder. Gonca ve çoban ailesi de baba-oul arasndaki kavga ahit olurlar. Hüsnü bir noktadan sonra Tekinin saygszln yediremez. Onu kendine getirmesi için tokat atar. Bata Tekin olmak üzere bu tokat herkesi ok eder.

Rza Baba, Hakan avukat arkada Yalçn korumas ve mafya babas ile ilgili delil toplamas için cezaevine sokar! Hakan, Aylin ile yaadklarndan sonra asabileir ve görev srasnda sert davranlar yüzünden hemen göze çarpar! Mafya babasnn adam Hakan bo bulunduu bir anda iler. Hakann yaad hayati tehlikeden sonra Aylin yaananlar örenir. Kendisine haber verilmeden cezaevine gönderilmesine içerleyen Aylin, bata Rza Baba olmak üzere ekip arkadalarna sitem eder! Hakan ise, yaad bu olayn Aylinni biraz olsun yumuatacan düünür; fakat, bekledii gibi olmaz. Aylin, aldattn düündüü Hakana olan sertliini devam ettirir! Tam bu esnada Sinem ortaya çkar. Fragmanda Hakan, Sinem ile yataktadr ve odaya eli silahl bir adam girer. Hakan akndr! Sinem ise, bu durumdan dolay mutludur!

Goncann, çoban ailesini ziyareti nasl geçecek? Tekin, kendisine tokat atan Hüsnüye nasl bir tepki verecek? Gonca bu yaananlardan sonra ne yapacak? Hakan, Sinemin evine gitti mi? Hakan ve Sinem bir iliki mi yaad? Yoksa bu olay bir komplo mu? Aylin, Sinem ile ilgili gerçekleri örenecek mi? Ali uyuturucunun etkisinde mi? Yoksa görev icab etkisinde gibi mi davranyor? Gerçekten bir adam yaralad m?

ARKA SOKAKLAR 458. BÖLÜM ÖZET

te Kanal Dden 458. bölümle ilgili yaplan özet açklamas Sinem yüzünden Hakan ile aras açlan Aylin daha da ileri gidip eine tokad yaptryor! Sinem, taknt yapt Hakan aramaktan vazgeçmez ve her an onu rahatsz eder. Hakan ise, telefonunu engelledii Sinemin kendisini rahat brakacan düünür; fakat, iler bu noktadan sonra her ey karr. Sinem inatçdr. Hakan yakalad bir anda onu yanandan öper ve bu durumu fotoraflar. Bu fotoraf da Ayline gönderir... Aylin için iplerin koptuu andr artk. Hakan ile iddetli bir kavga eder ve sonunda ayrln tokadn yüzüne patlatr!

Mesut ise, Selinin nianlsyla karlamaktan dolay oktadr! Mazlum isimli biri Selini devriye srasnda görüp ak olur. Selin, kendisinden uzaklatrmaya çalt Mazlumdan kurtulamayacan görünce nianlsn tantrr. Nianlsnn ismi Tolgadr. Mesut aknlktan küçük dilini yutar. Uzun süredir ayr kald sevdiinin bir bakas ile nianl olmasn yediremiyordur. Asiye de kskançln içinde Metine güzel bir ders veriyor. Metin çalt restoranda iki güzel müteri ile samimi olduu srada ei Asiye içeri girer. Gördükleri karsnda aknln gizleyemeyen Asiye, Metini bir güzel frçalar ve yüzüne içi yiyecek dolu taba geçirir. Metin neye uradn arr...

Ekip, çnar yakalayabilmek için zor bir operasyonun fitilini ateler. Bu görevde Selin, Bahar ve Hande eskort kzlar gibi davranp çetenin içine szmaya çalyor. Amaç nettir: çnar yakalamak! Bu onlar için zor bir görevdir. Her ey ayarlanr ve çnarn da gittii eve girmeyi baarrlar. lerin rengi deimeye balar. çnarn adamlar üphelendikleri kzlara silahlarn dorulturlar! Hayatlar tehlikededir!

Hakan ise, baka bir dosya için cezaevine girer. Rza Babann tand Avukat Yalçn, cinayette kullanlan bir silahn ofisinde bulunmasndan dolay tutuklanr. Olayn faili ise, Yalçnn çalt müvekkili Boradr. Borann babas Mahmut içerideki Yalçna olay üstlenmesi için bask yapar. Yalçn bunu kabul etmeyince de Mahmut, karsn ve kzn kaçrr. Rza Baba olay çözebilmek için Hakan gizli görevle cezaevine gönderir...

ARKA SOKAKLAR 457. BÖLÜM DE OLANLAR

Cantekin cezaevi aracndan alnp kaçrlr. Bu durumun böyle ustaca yaplmas da Rza Baba ve Hüsnüyü üphelendirir. çlerinden birinin yaptndan üphelenirler akla ilk gelen de Mesut olur. Mesut bu ii gerçekten yapar.Cantekini kaçrrlar ve eski arkada Hilmiye emanet eder. Turann bilgisi olur ve hemen Hilmiyi kaçrtrlar. Rza Baba Mesutun bunu yaptndan emin olur. Mesutu gizli gizli takip etmeye balarlar. Nazike, Ayla ile konuur ve Hüsnünün yalnz olduunu anlatr. Birlikte karar verirler ve Hüsnüyü yeni bir kadnla tantrrlar.Ayla Hüsnüye en uygun e aday olarak eini kaybetmi olan Bakomiser Goncay Hüsnüyle tantrrlar. Rza Babann da arac olmasn Hüsnüü ikna etmesini ister. Ama Hüsnü böyle bir ey istemez. Bakalm tepkisi ne olacaktr. Mesut ve Hüsnü yakalanr ve Rza Baba polislerini geri çekmezse öldürülmekle tehdit edilecekler. Rza Baba polisleri çekip Mesut ve Hüsnüyü kurtaracak m?

Ana Sayfaya Git