Arka Sokaklar 552. bölüm 15 Mayıs akşamı Hüsnü corona virüse mi yakalandı?

Türk Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar bu akşam yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında. Arka Sokaklar son bölümünde ekip bir psikopat peşindeydi. Dizinin bu akşam yayınlanacak 552. Bölümünde ekibi virüs korkusu sarıyor…

Haberler 15.05.2020 - 01:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türk Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar bu akam yeni bölümüyle Kanal D ekranlarnda. Arka Sokaklar son bölümünde ekip bir psikopat peindeydi. Dizinin bu akam yaynlanacak 552. Bölümünde ekibi virüs korkusu saryor

ARKA SOKAKLAR 551. BÖLÜM ÖZET

adam Yaara telefon açlr ve kznn kaçrld haber verilir. Ekibimiz durumdan haberdar olur ve olayn peine düerler. Ancak Yaar kzn öldürmemeleri için polisten bamsz hareket etmeyi planlamaktadr.

Figen ve kz kardei Sinem brahimin tuzana dümütür. brahim Figeni pazarlamak için kadna bask yapmaya balar. Ekip youn ekilde ilenen kadn cinayetlerini aratrdnda bir telefon sinyaline ular. Ulalan sinyal, daha öncesinde kadn ticareti yapan brahimle temas kurmutur. Ekibimiz yeni bir kadn cinayetini daha engellemek için harekete geçer.

Gürcan, mahallenin serserisi Halil ve adamlar tarafndan kurunlanr ve hayatn kaybeder. Eyalar abisi Ercana teslim edilir. Mahalledeki kzlar olay izlemilerdir. fadeleri alnmak üzere emniyete getirilirler. Halilden çekindikleri için konumak istemezler.

Kzlardan Damla, Cemalden etkilenir ve görgü tankl yapmay kabul eder. Aracn plakasn verir. Tam o esnada Damlann annesi gelir ve kznn ifade vermesini engeller. Damla, annesinin basksyla ifade vermekten vazgeçer. Damlann plakasn verdii araç üzerinden Halile ulamaya çallr. Halil Damlann polise ifade vediini örenecektir ve genç kzn korunmaya alnmas gerekecektir. Bu görev Cemale verilir. Ezgi bu durumdan oldukça rahatszdr.

ARKA SOKAKLAR 549. BÖLÜM ÖZET

Cemre, annesi Ayten, babas Nusret ve köpekleri Süt ile piknie gitmek üzere yola koyulurlar. Cemrenin okul arkadalar ve aileleri ile bulumak adna Gazinin Yerine giderler. Aileler ksa bir yürüyüe çkar ve döndüklerinde Cemre kaybolur. Baba Nusret, Mazlumu suçlamaktadr. Ekip Mazlumu sorgular ama onun suçsuz olduunu düünmektedirler. Etrafta gezinen siyah minibüs tespit edilmitir. Arac kimin olduunu bulmaya çalrlar. E zamanl olarak arac terk edilmi olarak bulan Bekçi Rafet ekibe haber verir. Arka koltukta Sami isimli adam uyumaktadr. Araç incelemeye alnr. Sami de sorguya alnr. Sami yetikin biridir ancak sorgulandkça akl yann 7-8 yaa sahip olduu anlalr. Ekip kayp kz Cereni sa olarak bulmann peine düer. Bu olay fazlasyla ilginçtir ve her adm attklarnda farkl bir olayla karlarlar.

Nükhet sorguya alnr. Sonrasnda savcla sevk edilir. Cemali tahrik edip olunu öldürdüünü itiraf ettirmeye çalr. Cemal artk dayanamaz ve kadna gereken cevab verir.

Ana Sayfaya Git